מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עוד ילד לאבאמור11/03/2009
שלום, שמי מור ואני אמא לילדה בת 5 וחצי. אני והגרוש שלי גרים בנפרד קרוב ל 4 שנים וגרושים רשמית שנה. עד לפני שנה וחצי גרנו קרוב אחד לשניה בדרום ואז החלטתי לעבור לצפון ולהתקרב למשפחתי. היחסים בין ביתי לאביה היו רחוקים עוד בדרום ומאז שהגענו לצפון היא ראתה אותו 4 פעמים כשאני באתי איתה לדרום. אני מנסה מאוד לדאוג שהקשר בין שניהם יהיה כמה שיותר קרוב. היום הגרוש שלי סיפר לי שהחברה שלו בהריון בחודש 4 ושהוא רוצה לספר לבתנו כי עומדת להיות לה אחות ואני לא הסכמתי בשום פנים שהוא יספר לה עד שהלידה תתקרב. בתי מאוד אוהבת את אביה ומדברת עליו כאילו הוא גיבור על ואני ממש מפחדת, הרי הם (האחים) לא יגדלו ביחד ופתאום תהיה עוד ילדה שתקרא לאבא שלה אבא או עוד ילדה שאבא יחבק והרי גם ככה הקשר לא רצוף ומרוחק. אנא ממך עזרי לי לעזור לבת שלי אני מאוד חוששת שהיא תקבל את זה קשה ואנא יעצי לי כיצד לספר על כך לבתי, אני לא רוצה שהיא תתלהב מאוד כי הרי היא בקושי תראה את הילדה הזו אולי פעם פעמיים בשנה הרי זה לא בדיוק אותו דבר אם היו לה אחים ממני שהיו גדלים איתה. רצוי עוד לציין שאני והגרוש שלי נפרדנו עקב בגידה שלו בי ומאז הוא עשה אתה לעוד 2 נשים וכרגע הוא אומר שהוא לא רוצה להתחתן עם האשה הזו כי הוא לא יודע מה ילד יום וזו עוד חששה שלי שאולי הם לא יהיו יחד ויגמר סיפור האחות. אנא ממך יעצי לי מה לעשות. תודה רבה , מור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משפחה חדשה
זהורית אסולין שמחון14/03/2009אני מאד מבינה את חששותיך, אך אינך יכולה לשלוט ברגשותיהם של ביתך כלפי הבחירות של האב והמשפחה החדשה שנוצרת לה ושאינה שלך אלא רק שלה. כל מה שעלייך לעשות הוא לתת לאב לשתף . המקום שלך נשאר מאד משמעותי כיוון שעלייך להעביר לביתך מסר שבכל אשר תרגיש התלהבות, התרגשות, קנאה, כאב , תסכול או כעס את תהיי שם עבורה ותעזרי לה. אפשר לחשוב יחד עם האב איך לספר לה את זה . בכל מקרה עדיף לספר מאשר להסתיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מור15/03/2009תודה רבה על תגובתך. רציתי לשאול האם כדאי לאמר לביתי כי לאבא ולחברה יוולד ילד חדש או לאמר לה שתהיה לה אחות כיצד זה יגרום פחות רגשות קשים בשבילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירושים
זהורית אסולין שמחון15/03/2009אני מציעה לא לטשטש, לומר שזה ילד של האב וחברתו ובמובן מסויים הוא יהיה אחיה או אחותה. לעתיד לבוא כשלך תהיה זוגיות ואולי תחליטי להביא ילדים נוספים לעולם תרצי שביתך תתפוס אותם כאחים שלה על כן עליך לעשות זאת בצורה סימטרית כלפי האב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)