גירושין - אשמח אם תענו להודעתי 8/3

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גירושין - אשמח אם תענו להודעתי 8/3
    יעל
    11/03/2009

שלום, בעלי עזב את הבית לפני שמונה חודשים וחזר לארץ מולדתו, החלטנו להתגרש, פניתי לעו"ד וכ"ו. בעיתי היחידה היא איך אני מספרת לילדים (7 ו 9). הם יודעים שאבא עובד בחו"ל אבל מן הסתם הגיע הזמן שידעו את האמת. אביהם מתקשר פעם בכמה שבועות וממש לא מתעניין. אמר לי שאף פעם לא יחזור לארץ. מה אני אמורה להגיד להם? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושים

זהורית אסולין שמחון
    14/03/2009

חשוב לספר להם כיוון שילדים מריחים סודות ושקרים ומגיבים לכך באופן לא כל כך בריא. את הנוסח המדוייק את תבחרי בהכרות שלך עם ילדייך ובהתאם לגילאים (כדאי שעם כל ילד תעשה שיחה בנפרד)

עקרון אחד שצריך להנחות אותך הוא דיוק בעובדות ובפרטים . להדגיש שזה לא קשור אליהם אלא משהו בינך לבין בעלך.
    את העדר הקשר עם האב וחזרתו לחו"ל אפשר להסביר כבלבול של האב ורצון לחזר למקום מוכר ובטוח ויכול להיותשכשדברים ירגעו בינכם יוכל ליצור קשר מחודש עימם ושאת תנסי לעזור להם לשמור איתו על קשר. עם כל הקושי שבדבר חשוב להעביר מסר שאינו שלילי ומנוכר כלפי האב על אף בחירותיו הבעייתיות ולהשאיר לילדים תחושה שהוא לא דחה אותם וזרק אותם אלא שהם עדיין אהובים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

מור
    15/03/2009

תודה רבה על תגובתך. רציתי לשאול האם כדאי לאמר לביתי כי לאבא ולחברה יוולד ילד חדש או לאמר לה שתהיה לה אחות כיצד זה יגרום פחות רגשות קשים בשבילה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות

מור
    15/03/2009

סליחה בטעות רשמתי את שאלתי כאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו