מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא רוצה את אמאמיכל12/03/2009
שלום, יש לי בנים תאומים בני 3. אני לוקחת אותם כל יום בארבע מהגן ואחת לשבוע מגיע ב- 19:00 הבייתה. באותו יום לוקחת אותם אימי שהם מאוד קשורים אליה ועוזרת לי מאוד בגידולם מאז היוולדם. בתקופה האחרונה, ביום שאני חוזרת מאוחר הבייתה במקום להתקבל בחיבוק ונשיקה אחד התאומים אומר לי "לא רוצה אותך, לכי מפה, לכי לעבודה ולא מסכים להתייחס אלי". אני מאוד מאוד נפגעת מההתנהגות הזאת וייחסתי אותה לעובדה שהוא כועס עליי שאני עובדת עד מאוחר. הבעייה שהתופעה הזו החמירה, בבוקר הוא מעדיף שאבא יכין אותו לגן, והיום שבאתי לקחת אותו מהגן, הוא בכה שהוא רוצה להישאר בגן, ושהוא רוצה שסבא וסבתא יקחו אותו(הם כאמור מאוד קשורים להוריי), שאני אלך, שהוא לא אוהב אותי וכו'... אני מודה שאני לא מצליחה להבליג על התופעה שלו אני מאוד נעלבת והוא רואה את זה. אני לא יודעת איך להגיב שהוא מתנהג ככה וכל הזמן חושבת מה עשיתי שמגיע לי יחס כזה. דרך אגב, הוא יכול להתנהג כך גם לבעלי שהוא חוזר הבייתה, בזמן שהוא נמצא איתי. מה לעשות? תודה מראש מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה את אמא מתגעגע ולכן כועס.
זהורית אסולין שמחון13/03/2009זוהי דרכו של בנך למחות על משהו שמפריע לו ייתכן שהתגעגע ייתכן שהיית חסרה לו ייתכן שנפגע שאת בעבודה ולא איתו ואז הוא מחזיר לך באותה מטבע "את לא רוצה אותי ורוצה את העבודה אז גםם אני לא רוצה אותך ורוצה את הגן/אבא/סבתא". הוא עושה לך בחינה אם את עדיין רוצה אותו ואוהבת אותו על אף הפרידה הממושכת בינכם. ולכן אימרי לו שאת מבינה שהתגעגע שהוא כועס על אמא שהיה רוצה אותך שתבואי מוקדם , ושלמרות שכועס את עוד אוהבת אותו ורוצה להיות איתו . חישבי על עצמך למי הפנית מחאה כזו בצורה כל כך ישירה ... אני משערת שהעזת לעשות זאת רק מול האנשים שאהבת ביותר שהרגשת בטוחה מספיק להטיח זאת בפניהם מבלי שתתרחש רעידת אדמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)