מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרידה והריוןטל14/03/2009
שלום אני אמא לילד בן 3 לפני כחודש ניפרדתי מבעלי ועברתי לגור בעיר אחרת בבית של הוריי.בעלי נישאר בבית שבו גרנו בתל אביב .אני מביאה את הילד כל יום לגן בת"א כי לא רצינו להוציא אותו מהגן שהוא אוהב ורגיל באמצע השנה.לא הסברנו לילד שניפרדנו כי אני לא יודעת בגיל הזה עד כמה הוא יכול להבין רק אמרתי לו שהוא ואני עוברים לגור בבית של סבתא ואבא שלו נישאר בת"א והוא יישן גם עם אמא וגם עם אבא,סה"כ הוא מתמודד יפה מלבד כמה משברים לא גדולים אבל אני חושבת שאולי יש דרך יותר טובה להסביר לו את המצב ואשמח ליעוץ בנושא יש לי גם הרבה חששות מפני שאני נמצאת בחודש הרביעי להריוני עם בן נוסף ואמורה ללדת בתחילת ספטמבר שאז הוא גם יעבור לגן חדש,אני לא יודעת אם זה רלוונטי אבל כרגע אין הסדרי ראייה מסודרים והילד ישן אצל אביו פעמיים בשבוע כמו כן אין לו קשר כמעט עם הוריו של בעלי עם הוריי יש לו קשר מצויין אך הם גרים בחו"ל ומגיעיים לארץ פעמיים -שלוש בשנה כרגע אימי נמצאת פה ואני גם חוששת שכשהיא תעזוב עוד חודש יהיה לו קשה.אנא עזרתך!איך אוכל להקל על ילדי ולצמצם את הבילבול והעצב למינימום, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה והריון
זהורית אסולין שמחון15/03/2009את הבלבול תוכלי לצמצם את הכאב והעצב לא, כל מה שביכולתך לעשות הוא להבין אותו בתקופה זו ולאפשר לו לעכל את המשמעות של הדבר הזה. סביר להניח שזה לא יקרה בשיחה אחת אלא כל פעם הוא יבוא בשאלות אחרות וסביר להניח שיעסיקו אותו סוגיות שונות מאלו שמעסיקות אותך סביב הגירושים, למשל האם יהיו לו צעצועים גם בבית השני, והאם אבא ישמור על קשר קבוע, ומה יקרה אם יתגעגע אליך בלילה כשהוא אצל אבא. על כן כדאי לספר לו במונחים של סכסוך ויריבות בין שני חברים עד שהם מחליטים לשחק כל אחד לבד כי כבר אי אפשר לשחק ביחד. חשוב להדגיש ששניכם אוהבים אותו ותעזרו לו בכל מה שקשה (אם זה אפשרי אולי תעשו את השיחה הזו שניכם איתו). חשוב להגיע בהקדם להסדרי ראייה ולו זמניים לתהליך הפרידה עד לחתימת הסכם סופי זאת כדי להעניק לילד סוג של שגרה וודאות. בנוסף כדאי לעשות את השיחה בהקדם כדי שלא יצטרך בעת ובעונה אחת להתמודד עם עוד סוגים של מעברים כמו אח חדש, וגן חדש.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)