מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר שינהמיכל06/08/2007
שלום,
בני בן חמישה חודשים. מגיל שלושה חודשים הוא ישן לילה שלם של כ-8-10 שעות רצופות ללא התעוררות, אלא מדי פעם למוצץ. עד לפני שלושה שבועות התחלנו בגמילה מהנקה והתחלנו בהדרגה לעבור לבקבוק עם תחליף חלב. מזה שבוע בני אינו ישן לאורך כל הלילה. נראה כי משהו ממש מציק לו. הוא מתעורר כל בערך 20 דקות ושום דבר לא עוזר - לא מוצץ, כשמחזיקים על הידיים קצת נרגע אך מייד בוכה כששמים במיטה. יתכן כי זהו תחילת התהליך של בקיעת השן הראשונה אך בינתיים אין סימן לכך. כמו כן, במהלך היום, הוא יחסית רגוע (אך לא כמו תמיד), כך שאם זה היה משהו כמו בקיעת שן או כאב בטן הייתי חושבת שגם ביום לא היה רגוע. מלבד זאת, אין לו חום ויחסית אוכל יפה (בכל זאת, אנו בתהליך גמילה). מה לעשות? האם זהו תהליך נורמלי - חוסר שינה טוטאלי (זה לא שהוא ישן יותר במהלך היום)? אשמח לכל עצה!!!
תודה רבה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה וגמילה
שרון באומל07/08/2007שלום מיכל.
כל שינוי דורש הסתגלות. אני מאמינה שבנך מגיב לגמילה מההנקה על ידי צורך בקרבה גדולה יותר למגע אנושי בלילה. תני לכך קצת זמן, ועם כל הקושי שבכך, אני מאמינה שזה יעבור.
שרון באומל
פסיכולוגית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)