חוסר שינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר שינה
    מיכל
    06/08/2007

שלום,

בני בן חמישה חודשים. מגיל שלושה חודשים הוא ישן לילה שלם של כ-8-10 שעות רצופות ללא התעוררות, אלא מדי פעם למוצץ. עד לפני שלושה שבועות התחלנו בגמילה מהנקה והתחלנו בהדרגה לעבור לבקבוק עם תחליף חלב. מזה שבוע בני אינו ישן לאורך כל הלילה. נראה כי משהו ממש מציק לו. הוא מתעורר כל בערך 20 דקות ושום דבר לא עוזר - לא מוצץ, כשמחזיקים על הידיים קצת נרגע אך מייד בוכה כששמים במיטה. יתכן כי זהו תחילת התהליך של בקיעת השן הראשונה אך בינתיים אין סימן לכך. כמו כן, במהלך היום, הוא יחסית רגוע (אך לא כמו תמיד), כך שאם זה היה משהו כמו בקיעת שן או כאב בטן הייתי חושבת שגם ביום לא היה רגוע. מלבד זאת, אין לו חום ויחסית אוכל יפה (בכל זאת, אנו בתהליך גמילה). מה לעשות? האם זהו תהליך נורמלי - חוסר שינה טוטאלי (זה לא שהוא ישן יותר במהלך היום)? אשמח לכל עצה!!!
    תודה רבה,
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה וגמילה

שרון באומל
    07/08/2007

שלום מיכל.
    כל שינוי דורש הסתגלות. אני מאמינה שבנך מגיב לגמילה מההנקה על ידי צורך בקרבה גדולה יותר למגע אנושי בלילה. תני לכך קצת זמן, ועם כל הקושי שבכך, אני מאמינה שזה יעבור.
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו