מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני אובדת עצות !!- עצבנות יתר+חברטושי15/03/2009
אני באמת צריכה דעות של אנשים.. אני וחבר שלי כבר 3 שנים יחד ולפעמים אנחנו ניפרדים, אנחנו כרגע בכיתה י"ב ובאמת שאני רוצה לשנות את האישיות שלי לא רק כלפיו כלפיי כל אחד, מיכיון שאני כ"כ עצבנית אני רבה איתו על דברים שטותיים ומקנאת ברמות, הבעיה שלי היא שאני לא מצליחה לשנות את זה אני מנסה לעבוד על זה כבר כחודשיים ושום דבר לא זז..הוא אמר שאם אני לא ייעשה אם זה משהו אנחנו ניגמור את זה ואין מצב שבעולם שאני יגמור את זה איתו כי הדב רהכי חשוב לי בעולם!! וגם אם תגידו לי לכי למישהו אחר זה יהיה אותו הדבר זה בגלל האישיות שלי וממש לא בגללו-- אני צריכה שתיתנו לי הכוונה לשנות את צורת החיים שלי ולהתחיל לחיות בריא ומאושרת ... חשבתי להתחיל עם כדורי הרגעה או ללכת לאומורפט או משהו אבל אני לא חושבת שזה הפיתרון הכי טוב...אני רוצה לנסות לשנות בעצמי את זה...הבעיה היא שאני לא מצליחה גם אם אני הכי רוצה, כשהכעס עולה לי לראש אני שוכחת הכול, רק אני צודקת וכולם טועים רק אחרי זה אני מבינה במה טעיתי :S... תודה למי שעוזר...!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר שירי שדה שרביט16/03/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=125 id=link]הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)