מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת כמעט 5 - מאשימה את עצמהאסנת15/03/2009
שלום, אני אמא לשלושה ילדים מקסימים, הבכורה כמעט בת 5 , הביינונית בת 2.9 חודשים והקטן בן 10 ח'. אני עובדת 3/4 משרה ורוב הזמן נמצאת לבד עם הילדים, אני מנסה להקנות לילדים גבולות וחוקים אך נתקלת לעיתים בקשיים, הקושי שלי עם הבכורה שהיא לא מקשיבה לדבריי ולעיתים מאד מקשה עליי בטיפול היומיומי שלי בהם. הבעיה שכאשר אני כועסת עליה היא מאשימה את עצמה ואומרת אני ילדה רעה, ואפילו היא אמרה אני שונאת את עצמי, ואני מרגישה שהביטחון העצמי שלה מתחיל להיפגע כתוצאה מזה שאני מנסה לגרום לה להיות תחת גבולות. השאלה שלי הנה כיצד להצליח לגרום לה להקשיב להורים שלה ויחד עם זאת לגרום לכך שהביטחון העצמי שלי לא יפגע? אשמח על תגבותכם המהירה מכיוון שמצב זה מאד מטריד אותי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח להתייחסות להודעה מהתאריך 15.3.
אסנת24/03/2009אשמח להתייחסות להודעה מהתאריך 15.3.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבולות
נעמה סבג שמש24/03/2009אוסנת היי,
גבולות אינם מתבטאים רק באמירה שמתבצעת. עלייך להיות יותר סמכותית ולהשתמש בשיטות נוספות חוץ מהבעת הכעס במילים.
אסור לך להראות לה שאת נבהלת מדבריה, אלא לשאול אותה בצורה רגועה מדוע היא כועסת על עצמה. מדוע היא שונאת את עצמה. לא לשלול את הרגש שלה, ללכת איתו. לתת לה לדבר לכוון אותה בשאלות מתי היא מרגישה כך. מה אפשר לעשות כדי שזה לא יהיה כך.
אם את יכולה להרשות לעצמך- דאגי לזמן איכות איתה לבד. טיפ שאני תמיד נותנת בשל חשיבותו והשפעתו.
בהצלחה,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)