בת 3 חושבת שהחדר שלה הוא "כלוב"

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת 3 חושבת שהחדר שלה הוא "כלוב"
    שרונה
    15/03/2009

שלום רב! ביתי ילדה שובבה ואינטלגנטית, לא אוהבת משחקי שולחן או ציור. ואף יותר מזה לא מוכנה לשחק בחדרה. בגן היא משתלבת יפה ומאוד ממושמעת יושבת כשצריך ומתרכזת במטלות של הגננות כמו כולם. נזקק ממני ממש מאמץ עילאי על מנת לשכנע אותה לשחק בחדרה. אני מעודדת אותה מאוד על הצלחותיה (החדר נעים חמים, עם גירויים שונים אך לא מציף מידי וקרוב לחדרי) אך הילדה מתקשה להעסיק את עצמה למעלה מ10 דקות רציפות בהן היא בעיקר מפזרת את כל הצעצועים ולא מתמקדת במשחק אחד. לעתים היא פשוט משתוללת בין הצעצועים עם מוסיקה ומדברת קצת עם חברים דימיוניים. דופקת על השולחן עם הטושים או בועטת בכדור. האם זה נורמלי? האם אפשר לשפר את ביצועיה?מה גם שזה די קשה לדאוג לה לתעסוקה סביב השעון. היא קוראת לחדר כלוב, לא יודעת איך ולמה ומאיפה המושג הנל אך כנראה שזו הרגשתה. מה עושים? שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחק עצמאי

נעמה סבג שמש
    17/03/2009

שרונה שלום,

האם הילדה מסוגלת להעסיק עצמה ולשחק לבד מחוץ לחדר?
    אם לא, על זה יש לשים את הדגש.

מעבר לכך, הייתי בודקת איתה מה היתה רוצה לשים בחדרה כדי שיהיה לה כיף בו. הייתי הולכת וקונה איתה מדבקות או תמונה או שטיח.

אולי שמעה את הביטוי "כלוב" ממישהו? האם פעם שידרתם לה שכיף יותר לשחק בסלון ולא בחדר?

בברכה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו