ילד שני...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד שני...
    חגית
    16/03/2009

שלום, אני בת 31 ובעלי בן 33, יש לנו ילד בן שנתיים. כרגע אני בהריון שני, אמנם ממש בתחילתו רק בשבוע 8 אך בכל זאת בוחרת כבר עכשיו להתייעץ לגבי נושא ההשתלבות של ילד שני והקנאה של הבכור... מן הסתם הבכור שלנו מפונק מאוד, אך עם זאת הוא ילד מאוד טוב ומאוד קשור אלינו. חשוב לציין כי הוא ילד שמסתגל בקלות לשינויים וכל פעם שרצינו לבצע שינוי בהרגלים שלו פחדנו מאוד והיינו מוכנים לקשה ביותר ובסופו של דבר התבדנו ותמיד היה הרבה יותר קל. רציתי לדעת האם נכון יהיה לשתפו כבר במהלך ההריון ואם כן באיזה שלב? ואיך נכון יהיה לשתפו על מנת שזה יהיה מתאים לגילו? כמו כן אשמח לדעת ולקבל טיפים כיצד מכניסים את הילד השני הביתה בצורה הטובה ביותר ובקנאה פחותה ביותר מהבכור, ברור לי לגמרי שתהיה קנאה אבל חשוב לי מאוד שתהיה בטעם הטוב... אני אישית מאוד קשורה לבן הבכור שלי, הנקתי אותו עד גיל שנה ויש בינינו קשר מיוחד ואני יודעת שלי יהיה מאוד קשה לראות קנאה מצידו, אך עם זאת חשוב לי שלא לזנוח את הילד השני בגלל זה... בקיצור אני דיי בלבטים וברגשות מעורבים בנושא הנ"ל ומוטרדת כבר מעכשיו... אודה לקבלת המלצות בנושא על מנת להביא לכך שתהיה אהבה ויחסים טובים בבית. המון המון תודה! יש לכם פורום נהדר שמסייע לי המון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד שני...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח אם תעני לי מתי שרק תוכלי!!!

חגית
    17/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבלת אח חדש למשפחה

נעמה סבג שמש
    17/03/2009

אהלן חגית,

המתיני בשלב זה לשתף את בנך. זה מוקדם מידי.

הרבה מזל טוב,

נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודות!!! הפורום עוזר לי מאוד!

חגית
    18/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שמחה לשמוע!

נעמה סבג שמש
    18/03/2009

אנחנו פה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו