מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד שני...חגית16/03/2009
שלום, אני בת 31 ובעלי בן 33, יש לנו ילד בן שנתיים. כרגע אני בהריון שני, אמנם ממש בתחילתו רק בשבוע 8 אך בכל זאת בוחרת כבר עכשיו להתייעץ לגבי נושא ההשתלבות של ילד שני והקנאה של הבכור... מן הסתם הבכור שלנו מפונק מאוד, אך עם זאת הוא ילד מאוד טוב ומאוד קשור אלינו. חשוב לציין כי הוא ילד שמסתגל בקלות לשינויים וכל פעם שרצינו לבצע שינוי בהרגלים שלו פחדנו מאוד והיינו מוכנים לקשה ביותר ובסופו של דבר התבדנו ותמיד היה הרבה יותר קל. רציתי לדעת האם נכון יהיה לשתפו כבר במהלך ההריון ואם כן באיזה שלב? ואיך נכון יהיה לשתפו על מנת שזה יהיה מתאים לגילו? כמו כן אשמח לדעת ולקבל טיפים כיצד מכניסים את הילד השני הביתה בצורה הטובה ביותר ובקנאה פחותה ביותר מהבכור, ברור לי לגמרי שתהיה קנאה אבל חשוב לי מאוד שתהיה בטעם הטוב... אני אישית מאוד קשורה לבן הבכור שלי, הנקתי אותו עד גיל שנה ויש בינינו קשר מיוחד ואני יודעת שלי יהיה מאוד קשה לראות קנאה מצידו, אך עם זאת חשוב לי שלא לזנוח את הילד השני בגלל זה... בקיצור אני דיי בלבטים וברגשות מעורבים בנושא הנ"ל ומוטרדת כבר מעכשיו... אודה לקבלת המלצות בנושא על מנת להביא לכך שתהיה אהבה ויחסים טובים בבית. המון המון תודה! יש לכם פורום נהדר שמסייע לי המון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם תעני לי מתי שרק תוכלי!!!
חגית17/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת אח חדש למשפחה
נעמה סבג שמש17/03/2009אהלן חגית,
המתיני בשלב זה לשתף את בנך. זה מוקדם מידי.
הרבה מזל טוב,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודות!!! הפורום עוזר לי מאוד!
חגית18/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמחה לשמוע!
נעמה סבג שמש18/03/2009אנחנו פה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)