לא משתף במה שקורה בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא משתף במה שקורה בגן
    לימור
    16/03/2009

שלום רב , בני בן 5 נמצא בגן טרום חובה ולאחר מכן הולך לצהרון עד 4 וחצי . הוא לא משתף במה שקורה לו בגן / צהרון רק אם אני שואלת /מדרבנת ולא תמיד זה הולך . יש לציין שבפעמים שהוא כן מדבר אז מהגן אין לו תלונות למרות שאנו יודעים שלא תמיד הכל ורוד . בכל אופן לאחרונה שאלתי אותו לגבי הצהרון ועליו התחיל להגיד לי שאיתי(האחראי ) לא תמיד טוב והוא גורם לא לבכות והוא לא רוצה ללכת לשם ושניקח אותו ישירות מהגן הבייתה . כששאלתי אותו שוב אז לפעמים הוא עונה לא יודע ועושה פרצוף (שאם פענחתי נכון) הוא לא שש לספר את האמת מסיבה כלשהי . איך אני יכולה לבדוק יותר לעומק את הדברים ? אני נלחצת רק מכל מה שאני שומעת בכלי התקשורת . אדה לעצתכם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא משתף במה שקורה בגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא משתף

נעמה סבג שמש
    17/03/2009

כשלילד לא טוב במקום מסויים, זה לאו דווקא בגלל יחס שאינו טוב.

יכול להיות שהוא פחות מתחבר לחברה או לפעילויות בצהרון. יכול להיות שאינו מתחבר במיוחד לאחראי ואין כימיה טובה.

הייתי מבררת מה הם עושים שם, מה הפעילויות והאם הילד משתתף פעיל, וכמו שכבר עניתי, הייתי גם מגיעה בהפתעה ובודקת.

בברכה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו