גמילה אצל ילד בן 3

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה אצל ילד בן 3
    מורי
    16/03/2009

שלום רב, בני יהיה בן 3 בסוף אפריל, הוא גמול מפיפי כבר כמה חודשים אבל קקי מההתחלה לא היה מוכן לעשות לא בסיר , לא בשרותים. בהתחלה היה עושה בתחתונים עכשיו כל פעם שרוצה קקי, הוא מבקש חיתול ,כלומר יש לו שליטה מלאה על הצרכים. אני כל הזמן מדברת איתו שהכי נעים לעשות קקי בשרותים, הוא יודע את ספרים בנושא בעל פה אך הוא מתעקש שלא רוצה לעשות קקי לא בשרותים ולא בסיר. השאלה, האם ללחוץ עליו או להניח לו וכשיהיה מוכן יבקש . במהלך הגמילה מפיפי, גם היה מפספס המון, הוא לא היה מבקש בכלל, כל פעם היינו לוקחים אותו, הרבה פעמים הרגשתי שזה היה בכוונה, עד שיום אחד הוא פתאום ביקש פיפי ומאותו יום נגמל (עם פספוסים כמובן שהלכו ופחתו). תודה על העזרה, מרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה אצל ילד בן 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה

נעמה סבג שמש
    17/03/2009

מרי היי,

ללחוץ לא כדאי אך לדרבן ולעודד כן.
    הייתי ממליצה לקחת אותו לשירותים כל פעם אחרי ארוחה משמעותית ובדרך זו להתחיל ולפתח הרגל.

בסה"כ הצליח לכם בגמילה מהפיפי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נגמלה למוצץ ועברה למצוץ אצבע

אפרת מויאל
    18/03/2009

שלום, ביתי בת השנתיים וחצי נגמלה ממוצץ לפני חצי שנה , זה מצב אירוני כי בתחילת הגמילה היא הייתה בסדר וכעבור זמן החלה להראות צורך עז במוצץ בייחוד כאשר היא רואה את בן אחותי עם מוצץ, היא מבקשת אותו כשהיא רוצה לצפות בטלויזיה ולישון . לפני שבועיים בערך היא החלה למצוץ אצבע ואני לחוצה מאוד משום ההשלכות העתידיות שבכך. אני בהריון בחודש השביעי והסביבה מלחיצה אותי שיהיה לי קשה נורא עם העובדה שהתינוק ייקח מוצץ וביתי לא ,ומציעים לי להחזיר לה את המוצץ רק ללילה כדי שתשכח מהאצבע והיא תוריד אותו כשהיא תהיה מוכנה כמובן בעידוד שלי. מה לעשות אני עקרונית לא מאמינה בלחזור אחורה אך אני מרגישה שאולי עשיתי טעות שגמלתי אותה ממוצץ מוקדם ומנעתי ממנה את הבטחון שהמוצץ מעניק. ואני לא רוצה שתמצוץ אצבע . מה עושים?????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה ממוצץ

נעמה סבג שמש
    24/03/2009

אפרת היי,

אני מבינה את חוסר רצונך בחזרה לאחורה. אך השאלה המתבקשת מה יותר קריטי עבורך: אי מציצת אצבע או חזרה לאחור.
    אם לקיחת המוצץ תהיה מוגבלת לשינה ולצפיה בטלויזיה אולי זה משהו שכן תוכלי לקבל.
    קחי בשבון שהולדת האח תביא לרגרסיה והיא בוודאות תיקח לו את המוצץ ותשתמש בו. ועדיף להמנע מזה.

בהצלחה ולידה קלה,

נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו