מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כיצד לגרום לילד לשתף בחוויותיו בגןלימור17/03/2009
בני עוד חודש בן 5 נמצא בגן טרום חובה ולאחר מכן בצהרון . הבעיה שלי היא דווקא הצהרון בה הוא שוהה כל יום שעתיים וחצי לפחות . באופן כללי לא משתף במה שעובר עליו רק אם אני שואלת וגם אז הוא צריך להיכנס לאיזשהו "טרנס" על מנת לספר . כן הצלחתי לפני יומיים לדלות ממנו פרטים לגבי האחראי על הצהרון (איתי) בני אמר לי שהוא לא אוהב אותו והוא גורם לו לבכות ולא ידע לפרט לי בעניין . שחזרתי שוב על שאלתי למה הוא לא אוהב אותו אז תשובתו הייתה מס' פעמים "לא יודע" אני יודעת בוודאות שעובר משהו לאו דווקא משהו חריג אבל אני הייתי רוצה לדעת יותר ממנו . איך אפשר לגרום לילד לדבר יותר? לפנות לצהרון לא אפנה . אודה לחוות דעתכם מאוד חשוב לי וגם מדאיג אותי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבקש תשובה מתי שרק תוכלו מאוד חשוב
לימור17/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיתוף
נעמה סבג שמש17/03/2009היי לימור,
אם הייתי מרגישה מודאגת, לדעתי אין נכון וטוב ממראה עיניים. הייתי מגיעה בהפתעה, בשעות שונות כדי לראות את פניו של ילדי ולהיווכח איך באמת הוא חש.
לגבי עידודו לשתף- הייתי מנסה דרך יצירה: ציור, הדבקה, פלסטלינה.
כאשר ילד מרגיש שלוחצים עליו לשתף, הוא נסוג עוד יותר ומתקשה. לפעמים אף אינו דובר אמת, רק בכדי לספק את הסחורה.
מילולית הייתי מניחה לו לזמן מה, וכשהייתי חוזרת לשאול לא הייתי חוקרת או משתמשת בשאלות מכוונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)