לנעמה סבג שמש- בהמשך לתשובותייך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לנעמה סבג שמש- בהמשך לתשובותייך
    לימור
    18/03/2009

קראתי את תשובותייך וברצוני להוסיף - בהקשר לפעילויות השונות שיש בצהרון עליהם דווקא אני שומעת ממנו ללא שאלות ממני בעניין ותגובות חיוביות יש מצידו והרבה התלהבות . יש לציין שגם על שאר ילדי הצהרון בני מדבר עליהם ודי בחיוב כמובן שיש פה ושם מריבות אבל די לגיטימי . הדגש הוא על האחראי . רשמת לי לא לשאול במכוון , אשמח אם תוכלי לתת לי כלים כיצד כן לגשת ולשאול שלא במכוון . העניין להגיע באמצע הוא די בעייתי מאחר והעבודה שלי ומקום מגוריי הן בשתי ערים שונות במרחק ייחסית רב . שוב תודה על התייחסותך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעמה - חשוב לי להוסיף

לימור
    18/03/2009

שלאחרונה הוא מתעצבן משטויות ומתחיל לצעוק ומרביץ וברוב הפעמים אני אפילו לא יודעת למה . העצבנות שלו יכולה להגיע גם אם הוא התחי לדבר ואני לדוג' הפרעתי לו למהלך השיחה ללא כוונה הוא יתעצבן ויבעט בי לא תמיד ינסה לפגוע בכוונה . איך לנהוג איתו בסיטואציות הללו שבאות לעיתים קרובות מאוד אפילו . שוב תודה על עזרתך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבולות ברורים

נעמה סבג שמש
    18/03/2009

השאלה המרכזית היא כיצד אתם מגיבים כשזה קורה.
    תגובתכם צריכה להיות ברורה וחד משמעית. אם תנקטו במשך שבועיים את אותה תגובה, הסיכוי שהתנהגות זו תיכחד. אתם צריכים להיות משמעיים. לתפוס לו את הידיים ולומר שבבית הזה לא מרביצים. אפשר להשתמש בשיטת ההרגעה בחדר, ולצאת רק כאשר יירגע. תהיו עקביים וזה ייפתר.

אם זה חמור מזה ומתבטא בתחומים רבים, פנו להכוונה מקצועית. אתם, לא הילד. זה ייקל על התמודדותכם.
    בהצלחה!
    נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו