הגנה או תגובה...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הגנה או תגובה...
    אמא
    18/03/2009

בתי כמעט בת שנה ושמונה חודשים. לאחרונה אני שמה לב תוך כדי משחק עם קרובות משפחה/חברים / או בגן שהם מגילה ויותר גדולות קצת, היא בוכה אם לוקחים לה את המשחק ולא מגיבה אלא מגיעה אלי להתלונן בבכי. כמו כן אם בטעות דחפו אותה גם בוכה ומתעצבנת עליהם. ולכן אני מרגישה שהיא לא מגיבה ולא מנסה להגן על עצמה אלא בוכה. והתגובה שלי תמיד היא: תבקשי את המשחק בחזרה בלי בכי, או שהוא/היא לא התכוונן להציק לך את לא צריכה לבכות. נא תגובתך ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגנה או תגובה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כישורים חברתיים

נעמה סבג שמש
    18/03/2009

היי,
    כאשר ביתך פונה אלייך שקפי לה את המצב: "אני מבינה ששי לקח לך את הבובה". זה לא נעים שלוקחים לך את הבובה באמצע המשחק.
    שאלי אותה: מה אפשר לעשוות? תני לה לתת לך תשובות. אם אינה מדברת מספיק הנחי אותה: את חושבת שאפשר לבקש בחזרה? את חושבת שאפשר לומר לילד: נו, נו, נו, זה לא יפה.

להבהיר לה שאמא לא יכולה לעזור. לשלוח אותה חזרה כדי שתסתדר לבד. לאט לאט היא תלמד לעמוד על שלה, כל עוד תבין שהפתרון נמצא אצלה.

בברכה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו