מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקהדנה19/03/2009
sasasasa
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמיון מופרז
דנה19/03/2009שלום רב, יש לי ילד בן 3 שהגננת טוענת שבזמן האחרון נראה לה שהוא יותר מידי מדמיין.היא טוענת שהוא משחק יותר מידי במשחקי דמיון ושנראה לה שבמפגש הוא לא איתה אלא בפנטזיות שלו. היא אומרת שהוא אומר לה: "שהוא המלך והיא המלכה" ושהוא נמצא בארמון שהם משחקים בחוץ. הוא ילד מאוד חברותי שאוהב לשחק המון במשחקי "בכאילו",ולשיר ולעשות משחק(לחקות אנשים).הוא אוהב לגשת לדבר עם אנשים,גם שהוא לא מכיר. הוא מאוד אוהב את הגננת ודי צמוד אליה בגן,למרות שהוא מסתדר גם בלעדיה. בבית הוא יותר קשור אלי. ולפעמים אומר "רק אמא תביא לי" וכאלה.חוץ מזה,הגננת טוענת שהוא ילד חכם וקולט הכל. חוץ מעבודות שהוא לא ממש אוהב לעשות. הגננת טוענת שאנחנו צריכים לעשות לו איבחון. אני לא ממש יודעת אם זאת בעיה,דמיון מופרז. אשמח להכוונה,האם נראה שיש בעיה? והאם לפנות לייעוץ. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמיון מופרז
נעמה סבג שמש24/03/2009דנה שלום,
קודם כל, אני מצטערת שעד כה לא קיבלת מענה.
גם בעיניי דמיון מופרז בגיל זה אינו בעייתי.
אם הגננת היא בעלת וותק ונסיון לא הייתי מתעלמת מנסיונה. אם אכן כך, הייתי מבקשת את חוות הדעת של הפסיכולוגית של הגן, הצופה בהם בשעת מעשה.
בברכה,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה! לא עבד לי בפעם הראשונה.
דנה19/03/2009עשיתי בדיקה,כי לא עבד לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)