מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כיצד עלי להגיב?מיכל21/03/2009
שלום, בני, בן 1.4, ילד מאוד חכם ומפותח לגילו. בזמן האחרון כל הזמן בודק גבולות: דוחף ילדים בגן כל היום, זורק אוכל וצעצועים וצובט אותי בפנים. יש לציין כי לא נראה שהוא עושה זאת מכעס או תוקפנות אלא בתור סוג של משחק. הוא זורק את האוכל לדוגמא על הרצפה ומסתכל עלי על מנת לראות את תגובתי, כנ"ל לגבי הצביטות (שמאוד כואבות). בכל פעם שהוא זורק, צובט או דוחף אני מסבירה לו שזה לא נעים בטון אסרטיבי, אך נראה כי הוא כלל לא מתייחס אלי. מספר פעמים כאשר צבט אותי הורדתי אותו מהידיים, אחרי שאמרתי לו כי לא נעים לי והוא החל לבכות וממש נעלב. יש לציין כי ניסיתי גם להתעלם מההתנהגויות הללו בתקווה שאולי יראה כי הפעולה לא גוררת תגובה ויפסיק את ההתנהגות - אך לשווא. כיצד עלי לפעול במצבים הללו: כאשר זורק אוכל? כאשר דוחף ילדים אחרים בגן? כאשר צובט אותי? המון תודה וסליחה על האורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע מדלגים על שאלות
מיכל23/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
ד''ר דוד וילנסקי23/03/2009אני חושב שאת נוהגת נכון רק צריך להמשיך להיות עקבי. קודם כל הייתי מנסה למנוע את הצביטות ואם בכל זאת הוא מצליח להוריד אותו מיד. אם הוא זורק אוכל גם להוריד אותו מהשולחן. אם הוא מרביץ להרהיק אותו מילדים ל שתי דקות. דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)