בן 7.5- דחוף!!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 7.5- דחוף!!!!
    א.א
    22/03/2009

שלום יש לי ילד בן 7.5. גיליתי שכהוא נכנס לאינטרנט ,רוב הזמן הוא משחק במשחקים שלו לבני גילו שהוא אוהב..ופעם פעמיים ראיתי שהוא מחפש דברים לא לגילו..הוא ממש רושם מה הוא רוצה בגוגל ומחפש (ראיתי במקרה בהיסטוריה של האתרים אליהם נכנסים) איך להתייחס לכך מה לומר לו כדי לא לפגוע בו..ולעשות זאת ללא טעויות. יש לציין כי הוא בני הבכור..אין לו ממי ללמ (אחים גדולים)ד והוא בטח לא צופה בדברים דומים.. השאלה אם זה פשוט סקרנות וזה מתאים לגילו או מעבר חלילה.. אני מאוד לחוצה מזה!!!!אודה על תשובה מהירה! א.א

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 7.5- דחוף!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקרנות של בן 7.5

ד''ר שירי שדה שרביט
    23/03/2009

שלום לך,
    כפי שכתבת הסקרנות של בנך היא טבעית. ילדים נחשפים בימינו למידע רב ולתכנים שאינם תואמים לגילם, לא רק באמצעות אחים בוגרים, אלא גם דרך הטלוויזיה, פרסומות וילדים אחרים. התפקיד שלך כאם הוא להשתדל לסנן ככל שאפשר את המידע לו הילד נחשף. ניתן לעשות זאת הן ע"י סינון האתרים האפשריים לגלישה (באמצעות ספק האינטרנט) והן ע"י הצבת המחשב במרחב משפחתי (סלון, חדר עבודה וכדומה, בו ההורים יכולים להסתובב ולפקח על מעשיו של הילד).
    רצוי לשוחח עם הילד על הנושא באופן עדין ככל האפשר, עם כבוד לפרטיות ולסקרנות שלו. במידה ואת חוששת מהאופן בו הוא נחשף לתכנים הללו, אפשר לברר עמו באופן ישיר יותר. ייתכן שהילד חיפש נושאים ששמע עליהם, גם אם לא היתה לו נגיעה אישית בדבר.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד בן 7.5

א.א
    25/03/2009

היי,

תודה רבה על התשומת לב..
    בבית יש לנו שני מחשבים, אחד בחדרו אב לא חיברנו אינטרנט , ואחד בסלון ושם הוא יושב כשהוא רוצה לשחק. אז אנחנו באמת משתדלים לשים לב..
    ועכשיו גם מגבילים בזמן..דיברתי איתו על הנושא הוא אמר שהוא יודע שזה לא לגילו (קצת היה מובך) אני מקווה שהבין את העניין, אמרתי לו שאם יש משהו שמעניין אותו הוא יוכל לשאול אותי ואם זה ממש מסקרן אולי אוכל לקנות לו ספר שמתאים לגילו. האם יש דבר כזה???

בכל אופן תודה רבה.

א.א.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו