טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לביתי הקטנה בת 3 וחצי יש התנהגות מוזרה בחודשים האחרונים היא נפגעת מכל דבר ובוכה ורצה לחדר שלה לבד בהתחלה ניסיתי לרוץ אחריה ולדבר איתה אך התדירות של כך עלתה ואני כבר לא מוצאת שזה יעיל ביום שישי האחרון היא ביקשה לשבת לידי ואני ביקשתי ממנה לזוז כיסא אחד על מנת שאוכל לשבת ליד בני התינוק ולהאכיל אותו כי הוא בכה וגם היא תשב ליידי מהצד השני היא בכתה ולא הסכימה ורצתה לשבת עליי אני מבינה שמדובר פה בצורך לתשומת לב ואני באמת משתדלת לתת לה אולי אני לא נותנת לה מספיק ? היא ילדת אמצעית מעליה אח גדול ומתחתיה תינוק בן שנה וחצי מה אוכל לעשות על מנת שלא תיפגע כ"כ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ברור הבריחות לחדר הן במטרה למשוך אותך אחריה. את צריכה להצהיר בקול רם שהיא יכולה ללכת לחדרה ולהרגע, ואת פה בשבילה. תשמחי לחכות לה ולדבר איתה כשתחזור, לאחר שתרגע. אל תתעלמי אך גם אל תלכי אחריה.
בהצלחה!
נעמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד