טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני אמא לילדה בת 3. מאז שאמא שלי עברה לגור איתנו (עלתה לארץ) הילדה מתנהגת אליה מאוד לא יפה. היא יכולה להרים יד, להגיד לה לכי מפה וכו'
אני מסבירה לה שזה לא נעים לסבתא, שאנחנו לא מתנהגים ככה, אבל אין שינוי
אולי אני פשוט צריכה להתעלם?
מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ההסבר שלך צריך להיות יותר תקיף וסמכותי. אם הצורה המילולית לא עובדת, יש לנקוט פעולה:: ללכת איתה לחדר להרגע, ללמוד לבקש סליחה, ללמוד מהי התנהגות מנומסת. לומר בצורה חד משמעית שאצלנו בבית לא מרביצים! להחזיק לה את הידיים כשהיא עושה כך, גם אם היא בוכה. את צריכה להיות אסרטיבית יותר בתגובותייך,
נעמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד