תוספת חדשה למשפחה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תוספת חדשה למשפחה
    שלומית טילן
    23/03/2009

שלום רב, אנחנו הורים לשלושה ילדים 6 ,3, ושלושה חודשים. האמצעי שלנו(הסנדביץ) ילד מדהים וחכם ,בגן הוא נופת הצופים אין לו שום בעיות של קשב וריכוז לדברי הגננות וגם בבית רואים זאת,אבל כשהוא חוזר מהגן (יום מלא עד ארבע) הוא מתהפך: הרוגע והנעימות נעלמים הבית נעשה רועש בתוספת גם של הבת הגדולה כמובן. הבן לא מקשיב לי רק בפעם הרביעית או החמישית במקרה הטוב .משתולל, רץ בבית ומציק כאילו אין מחר במיוחד לאחות החדשה שהצטרפה למשפחה ברור לי שהתוספת החדשה לא מקובלת עליו קשה לו אם זה הוא מתוסכל מדבר לא יפה ומרביץ חשוב שוב לציין שבגן זה לא קורה בגן הוא ילד אחר לגמרי.אני נמצאת עם ילדי הרבה שע' לבד (בעלי עצמאי) אני סופגת הכל קשה לי ואני עייפה גם נפשית שלא לדבר על הפיזית.אני מדברת איתו הרבה נכון שזנון איכות איתו הרבה אין לי, עונשים כמו להכנס לחדר שלו ולא לצאת לא מועילים הוא יוצא ואני מחזירה כמה פעמים.ומה גם כשאורחים באים אלינו לא נעים להם וגם לנו. מה עושים? איך מתמודדים?אני באמת מדברת ממצוקה אנא עזרו לנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספת חדשה למשפחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשלומית

ד''ר דוד וילנסקי
    23/03/2009

אני מבין שקשה לך וקשה לבן. במידה שאת יכולה לקחת עזרה הייתי מציע לקחת מישהיא לשמור על התיניק במשך שעה אחרי הצהריים כדי שתוכלי לצאת אם הבן שלוש להיות לבד איתה וגם לתת לו הזדמנות לשחק בחוץ ולפרוק את אנרגיה קצת. הייתי גם מדבר איתו על רגשותיו קלפי התינוק ולספר לו שלפעמים קשה שיש תינוק חדש בבית. דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו