שינה והפרדת תאומים בחדרים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינה והפרדת תאומים בחדרים
    מיכל
    24/03/2009

שלום, יש לי תאומים בן ובת בני שנתיים וחצי. כל ערב זמן השינה הוא סאגה שלא נגמרת והם נרדמים לקראת 10:30 כאשר הם נכנסים למיטה ב 8:30. הבעיה היא שהם כל הזמן מפרים אחד את השני, אם זה שהם משחקים עם משהו (אין בחדר צעצועים - לדוגמא - ריקון מגירת הגרביים...), רבים, שרים, מדברים ועוד ועוד , עד שאחד נרדם בד"כ בעזרתי ואז השני נרדם כמה דקות אחריו ממש בקלות לבד. תמיד יש צעקות שלי ועונשים כיון שהם משתוללים....(אני הרבה לבד בשעות האלה ...בעלי עובד..) נורא קשה לי להחזיר לחדר כל פעם שהם קמים, כי עד שאני משכיבה אחד השני כבר רץ לסלון וחוזר חלילה. כל פעם שאני מנסה את זה אני נופלת מהרגליים אחרי 10 פעמים כאלו. ועכשיו לשאלה, יש לי אפשרות להפריד את החדרים שלהם וכל אחד ישן בחדר שלו, האם כדאי? מה הנזק בזה? אני בטוחה שזה לא יפתור לגמרי את הבעיה אבל אולי יקצר את משך ההרדמה.... הם ביחד בגן ואח"כ בבית - כלומר לא חסר להם זמן של ביחד, והם חברים טובים ומשחקים ביחד יפה מאוד. אני כבר ממש נואשת - חסר לי מאוד הזמן שלי בערב....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה ותאומים

נעמה סבג שמש
    24/03/2009

היי מיכל,

כשאת שואלת "האם כדאי?" למה את מתכוונת?
    אין בעיה עם הפרדת החדרים אם את רוצה בכך וחושבת שזה יקל עלייך.
    זה לא פשוט להתמודד עם שניים במקביל כאשר את לבד. זה גם יכול להוות פתרון.
    פתרון נוסף הוא שיהיו שבועיים בהם תהיה לך עזרה ותוכלו להקנות הרגלי שינה נאותים לילדים, כך שכבר לא תזדקקי לעזרה.

בהצלחה!

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו