בני נזרק על חברים בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בני נזרק על חברים בגן
    רינת קריכלי
    24/03/2009

שלום רב, אני ממש מרגישה חסרת אונים בכך שבני לעיתים נזרק על חבריו באופן פתאומי ללא סיבה .כיום הוא בן 4 ותמיד הסבירו לי שכיוון שקשה לו לבטא את עצמו מתנהג כך מגיל שנתיים אפילו (הוא מטופל אצל קלינאית תקשרות) אך כיום מאוד השתפר ביכולת התיקשור עם חבריו ובכל זאת לעיתים קופץ אל חבריו. הרבה הורים מתלוננים אליו ואני ממש חסרת אונים ולא יודעת מה לעשות. אודה מאוד באם תוכלו לייעץ לי. תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני נזרק על חברים בגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרינת

נעמה סבג שמש
    24/03/2009

רינת היי,

אין לי רקע כללי כדי לומר מה יכולות להיות הסיבות להתנהגות וכיצד נכון להגיע אל הילד ולטפל בו.

כשאת אומרת זורק, את מתכוונת זורק עצמו פיזית?

מה עשיתם עד כה? חסר הרקע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני נזרק על חברים

רינת קריכלי
    25/03/2009

שלום ,ותודה על המענה.
    מבחינת הרקע של הילד , נולד בלידה רגילה , שלבי ההתפתחות היו תקינים עד לשלב
    הדיבור שהבחנתי שלדעתי היה עיכוב ולכן התחלנו ללכת לקלינאית תקשורת מגיל 2.8 חודשים
    ועד היום ממשיך בטיפולים עם שיפור אך עדיין מתקשה בלומר משפטים מורכבים .
    בנוסף לכך , מטופל אצל מרפא בעיסוק מזה 4 מפגשים .
    הגננת די משליכה את התנהגותו לוויסות תחושתי ויש לו צורך במגע .
    אני מקווה שנתתי אינופרמציה שתוכלי לכוון אותי כיצד לפעול .
    תודה רבה, רינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינת

ד''ר דוד וילנסקי
    27/03/2009

במידע שאכן הבעייה נובע מקושי בויסות , המרפא בעיסוק אמורה להיות הכתובת להבנה וטיפול בבעייה. ד"ר דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחדים לילדה בת 5

שרון
    29/03/2009

אכן פניתי לרופא המשפחה שי לפני שהטרדתי אתכם בפורום אבל לצערי לא הייתה לו המלצה לפסיכולוג.

משום מה סברתי כי אתם , אנשי מקצוע מהתחום, תדעו אולי על רופאים טובים שמקבלים דרך הקופה לאנשים שידם אינה משגת טיפול פרטי.

צר לי שהטרדתי אתכם.

שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו