אחת אחרי השנייה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אחת אחרי השנייה
    מאי
    24/03/2009

שלום.. יש לי 2 בנות האחת בת ארבע והשנייה בת 3 ..עד לאחרונה התחלתי להרגיש מההתנהגות של הילדה הגדולה שאני לא נותנת לה מספיק תשומת לב כמו לקטנה ...היא נהייתה אנוכית רוצה כל דבר לעצמה .. בכיינית ..תלותית .. וזה התחיל להקשות עליי את המלאכה ..אני אוהבת אותן מאוד אני אמא אוהבת ומהסוג שאוהב להסביר להן אודות דברים ..ומשחקת איתם ומבלה איתם ואחרי הליומדים אני אוספת אותן מהגן וכל היום איתן אני מוותרת על חברות כי אני רוצה בטובתן ולהיות תמיד שם בשבילן. ..לא יודעת יכול להיות שאני מתייחסת אליהם כאל יישות אחת והן באותו כיתה בגן .הקטנה מאוד חברתית משחקת עם כולם הגדולה אני רואה שהיא יותר מופנמת או שפשוט אין לה כישורים חברתיים ..? אני לא יודעת מה לעשות ... אני רוצה לגדל אותם נכון ובצורה הכי טובה ומושלמת ... מה תמליצו לי .. מה אני צריכה לעשות? תודה רבה מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחת אחרי השנייה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחים

נעמה סבג שמש
    24/03/2009

מאיה שלום,

חשוב מאד להקדיש זמן נפרד לכל אחת מהבנות כדי להעניק תשומת לב ייחודית. חשוב לשבח בצורה הנכונה ולהמנע כליל מעריכת השוואות.

סביר להניח שהגדולה לא רוצה להיות בתפקיד הגדולה והאחראית שתמיד מתחשבת ומוותרת.
    אל תתיחסי אליה כאל "הגדולה". תני להן מעמד שווה. אל תגני גם על הקטנה כדי לא לגרום לגדולה "לצאת הרעה" והקטנה- "להיות קורבן".
    חשוב להמנע מהתווית תוויות.

בדקי גם עם הגננת איך הן מסתדרות בגן ושקלי הפרדה בגנים.

בברכה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו