שינה בלילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינה בלילה
    לילך
    08/08/2007

שלום,

ביתי בת כמעט שנתיים ועדיין לא ישנה לילה שלם, מתעוררת בין פעמיים לארבע פעמים בלילה.
    (חשוב לציין שהיא עדיין יונקת וגם ישנה איתנו במיטה). ינם לילות שהיא ישנה כל הלילה אך מתעוררת לינוק מוקדם בבוקר ואותי זה כבר מעיר לגמרי.
    נראה לי שפשוט ישנם ילדים שישנים פחות טוב מילדים אחרים וזה לאוו דווקא בגלל ההנקה או השינה עם ההורים (לפי מה שאני רואה שקורה מסביבי).
    האם ישנו איזשהו פתרון, או אולי לא, שלא ידרוש מהילדה צרחות ובכי עד לב השמים, כיוון שלזה אני לא מסוגלת.

תודות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה בלילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה בלילה

שרון באומל
    09/08/2007

שלום לילך.
    את צודקת בכל מה שכתבת. ישנם אנשים שהולכים לישון, ושום דבר לא יעיר אותם עד הבוקר. ישנם אנשים שמתקשים להירדם ושנתם קלה. ככל הנראה "נולדים עם זה".
    אם לא מפריע לך שביתך מתעוררת בלילה או השכם בבוקר, אז מדוע לא להמשיך כך?
    אם זה כן מפריע לך, אני ממליצה על הספר של אליזבת פנטלי "לישון בלי לבכות" - יש שם כל מיני שיטות ללמידת הירדמות עצמאית ושנת לילה רציפה בלי לבכות. לוקח קצת זמן, אבל נראה לי שזה מה שאת מחפשת.
    בהצלחה
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו