טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הבת שלי בת 5 וחצי כבר גמולה יפה יום ולילה בערך מגיל 3. לפעמים בלילות קרים היתה קצת מפספת אבל בגדול גמולה יפה. עכשיו כבר שלושה שבועות שהילדה מפספסת ערב ערב. שבוע אחד לקחתי אותה תוך כדי שינה לשרותים ממש בתחילת הלילה ואז היא קמה יבשה. אבל כאשר הפסקתי היא חזרה לפספס. עשינו בדיקת שתן ויצא תקין. אמרו לי לחפש ארוע. אז אולי כן מצאתי משהו. בצהרון שוטפים את השרותים ואז הילדים לא יכולים להכנס. אולי לא אסרו להכנס אבל הבת שלי אמרה שלא נעים לה להפריע להם. אז אני אדבר עם הגננת בצהרון. אבל נניח שזאת הבעיה - מה הקשר בין זה ובין הלילה ואיך אני פותרת את זה???? מה אני צריכה לעשות מבחינה פסיכולוגית כדי לשחרר אותה מזה בהנחה שזאת הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד