שלום לך ..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום לך ..
    טלי
    26/03/2009

אני לא יודעת מה לעשות עם ילדה שלי היא לא עוזרת בבית .. כל היום ישנה ולומדת מריאשון עד רבעי
    (בית ספר אקסטרני)בשאר השבוע היא לא עושה כלום אני מתלבטת מה לעשות איתה האמת שיש בלגן נורא גדול בבית מבחינה משפחתית אני ובעלי עמדנו להיתגרש ובסוף החלטנו לתת עוד צאנ'ס לזוגיות הזאת .. אך לעומת זאת הבת שלי לא מוכנה להיסתדר איתו מרוב שהוא סוגר אותה לא נותן לה לצאת ומגביל אותה גם לדבר בפלאפון גם עם זה עם חברה היא לא עובדת ובקושי יוצאת כי אנחנו גרים במושב וזה סוגר אוותהה מצד אחד אני מבינה אותה כי היא בת 17 אך מצד שני היא גם לא עושה כלום בבית .. ולמרות את מקבלת כל חודש 400 שח דמי כיס ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לך ..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי הורים מתבגרים

זהורית אסולין שמחון
    27/03/2009

האם נעשתה שיחה מסודרת על זכויות וחובות בבית? האם עד עתה עוד לפני הכניסה לגיל ההתבגרות היתה מסורת כזו של מטלות משפחתיות שמחלקות בין כל בני המשפחה? אם לאו הרי שקשה ליצור משהו מהסוג הזה דווקא בגיל ההתבגרות שהוא גיל שבו הנערה נאבקת על עצמאותה. את מציגה את דמי הכיס אל מול חוסר עבודתה. דמי הכיס למיטב הבנתי אינם נתנים כתגמול על עבודה שנעשית אלא לחנך אותך להתנהל עם כספים באופן מושכל ולהגביל מראש את הסכום שהיא לוקחת מכם. אני חושבת שחשוב לנהל דיאלוג אמיתי עימה ולברר עימה מה הקושי לעזור ייתכן שזו תגובה על כעס גדול שהיא מרגישה כלפיכם וזו דרכה לומר לכם זאת- בררו איתה מה מפריע לה , אימרו לה מה מפריע לכם ונסו להגיע לעמק השווה. אני ממליצה להעזר בספרים של עלי כהן "עו"ף גוזל" על יחסי הורים מתבגרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו