מוות האם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מוות האם
    הודא
    28/03/2009

שלום לכל מי שיכול לעזור לי:
    רציתי לקבל עזרה בנושא מוות.
    לפני כחודש נפטרה בת דודה שלי אחרי לידתה של הבן החמישי ולצערי רשלנות רופאים, לאותה אישה יש ילדה קטנה בגן בת 5 שנים , הבת עכשיו יושנת אצל דודתה כבר שבועיים , לא נמצאת עם ההורה או שאר האחים בבית , כי האב אין ביכולתו לדעת מה היא צריכה , זאת ועוד שהילדה עכשיו מסרבת אפילו לכנס ולהישאר בבית המשפחה ורוצה תמיד לצאת, . אפילו היא לפעמים מדברת בצורה לא יפה , רציתי רק להזכיר כי אותה אם שנפטרה היתה בקשר כל כך חזק עם הבת שלה , רציתי לדעת האם יציאת הבת מהבית היא בסדר ועשויה לתרום לה בצורה חיובית או שצריך להשאירה בבית של ההורים עם האחים .
    נקודה שניה איך אפשר לדבר עם הילדה , איך אפשר להסביר לה על מוות וכי האם לא תחזור , ומה היא הגישה הכי נכונה לעשות .
    תודה , אם אפשר לעזור לי בנושא דחוף כי ברצוני לעזור להם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוות האם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מות אם

זהורית אסולין שמחון
    29/03/2009

צר לי , זה באמת סיפור כואב. לא ברור לי משאלתך לאן רוצה הילדה לצאת, לאיזה פרק זמן האם תוכלי לפרט. בהחלט צריך לספר לילדה מה קורה עם כל הכאב היא צריכה להבין שאמא לא תחזור ובגיל זה מתחילה הבנה של המוות. אם היא נמצאת במסגרת גן או בית ספר אפשר להעזר בצוות החינוכי לעניין זה. יכול להיות שאי השקט בהתנהגותה הוא תגובה לכך שהיא מרגישה שמשהו נוראי קרה אך אינה מבינה מה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו