חרדה בת שנתיים וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדה בת שנתיים וחצי
    שיר-רז
    28/03/2009

שלום רב לפניי כ4 חודשים עברתי לידה קשה שבמהלכה הגעתי לטיפול נמרץ בבית נישארה ילדתי בת ה שנתיים וחצי לאחר כול המקרה אני ובעלי הבחנו שינויי בהיתנהגות שלה היא מרבה לצעוק בוכה המון מסרבת הרבה פעמים לישון היה לה נאוד קשה שאמא ואבא לא היו איתה במשך 10 ימים וגם היא ברבה לחקות אותי למשל הרבה פעמים הייתי אומרת אייה או כואב לי ועכשיו על כול דבר קטן היא אומרת כואב לי בדרך כלל לקבלת תשומת לב הגננת בגן מספרת שמאז הטראומה המישפחתית שעברנו הילדה הישתנתה וקשה לי מאוד מה עליינו לעשות??? והאים יש טיפול בגיל כזה קטן???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה בת שנתיים וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול לפעוטה

זהורית אסולין שמחון
    29/03/2009

בגיל הזה הטיפול הנהוג הוא טיפול משפחתי או הדרכת הורים על כן אם את חושבת שביתך מגיבה לארוע את יכולה גם להמשיג זאת עבורה להגיד לה שבטח היה לה קשה שאמא ואבא נעלמו פתאום והיא לא ידעה מה קרה והיא נבהלה וכולי. תוכלי ללכת להתייעצות עם פסיכולוג ילידם על מנת לקבל את חוות דעתו בנושא האם יש צורך בטיפול או בהדרכת הורים בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו