כאבי בטן לפני הגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן לפני הגן
    נועה
    29/03/2009

בחודש וחצי האחרונים בתי בת ה-6 מתלוננת על כאבי בטן רגע לפני ההליכה לגן, היא נכנסת לזה ובצורה מאוד קורעת לב לא רוצה ללכת לגן. בבירורים עם הגננות, התפקוד שלה בגן מבחינה חברתית, השתתפות ועשיה הכל בסדר. גם בשיחות שלי עם בתי, נראה שאין דברים בגו. הדבר היחיד שהיה חסר בתקופה זו הוא זמן איתי והגננת הקבועה שהיתה חולה כל הזמן הזה.
    בתי מאוד בוגרת לגילה ומאוד אינטיליגנטית ומניפולטיבית ויודעת לנגן על הלב בצורה שלא תאמן. מצד שני אי אפשר כל יומיים להישאר בבית.
    בשבוע שעבר הגננת הקבועה חזרה וגם התחלתי להקצות לה יותר זמן איתי, בבקרים להיות איתה מספר דקות בגן להתארגנות ולזרום איתה יותר. זה עוזר, אך השאלה הגדולה היא כיצד להתמודד איתה בבקרים של כאבי הבטן. אני מבקשת ממנה שתעשה מה שהיא יכולה ומיידעת את הגננת. הבוקר זה גבל בהיסטריה וככל שהיא נכנסת לזה יותר כואב לה גם הגרון וגם הפצע ברגל וכו'.

מה עושים? להישאר בבית? לקחת לגן? ואם כן איך להיפרד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן לפני הגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנוע

ד''ר דוד וילנסקי
    30/03/2009

נראה לי שאת פועלת נכון. לתת לה יותר זמן בבוקר בפרידה ולבקש בהגננת הקבועה לתת לה תשומת לב בזמן הפרידה. בכל זאת הייתיבודקת עם הגננת שחזרה עכשו שלא קורה שום דבר יוצא דופן במהלך הבוקר. הייתי אומרת לילדה שאת מבינה שכואבת לה ולפעמים כאבים בגוף גם קשורים לדאגות ואם משהוא מדאיג אותה היא יכולה לספר לך. דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו