מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדי בן השמונה מטריד בנות בכיתהנבו30/03/2009
שלום רב, אני ואשתי גרושים וגרים בערים שונות. הילדים(2+חייל) גרים עם גרושתי ואני פוגש את הילדים לפחות פעמיים במהלך השבוע (לילה אחד הם ישנים אצלי) ובכל סוף שבוע שני.
לאחרונה החל הבן הקטן בן 8 עם בעיות משמעת בבית הספר.
בעיות ההתנהגות שלו החלו בהפרעה במהלך השעור ובפטפטת ןלאחרונה הציק לילדה בכיתה עם מכתב שלכאורה נכתב ע"י אחד הילדים האחרים בכיתה ובו כתב שהוא מעוניין בילדה תוך כדי שימוש במילים בוטות וגסות. השבוע התרחש מקרה נוסף שעדיין לא ברורוים לנו (לי ולאמו) פרטיו המדוייקים (עד שתתואם לנו פגישה עם יועצת בית הספר).להבנתנו ולדברי היועצת בנינו בן ה 8 נגע באיבר מינה של אחת הילדות.
איך עלינו לנהוג בהחה שזה רוח הדברים שקרו, מעבר לשיחה שנקיים שנינו(אני ואמו)עם הילד.
האם עלינו גם להעניש? להטיל עליו מגבלות כאלו או אחרות? מיותר לציין שערכנו איתו שיחה לאחר המקרה הקודם ובין היתר בני הוזהר שייענש אם יחזור על התנהגות לא ראויה
תודה מראש נבו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטריד בנות בכיתה
ליאת גרוס02/04/2009שלום נבו.
העובדה כי בנך בן ה8 עסוק בתכנים מיניים שאינם אופיניים לגילו מעוררת דאגה. כנראה נחשף לחומר מיני שאינו מותאם לגילו. הילד חש מוצף מכיוון שאינו יודע להתמודד עם ה"מידע" החדש שרכש ולכן הוא מבטא אותו בדרכים לא מותאמות. ראשית צריך להפסיק את החשיפה לתכנים אלו.
בדר"כ האשם הוא באינטנט. תבדוק טוב מה קורה שם ותאסור עליו (וגם תבדוק ותעקוב בהמשך) להיכנס לאתרים העוסקים במין. אולי נחשף לסרט כחול ? אולי ראה את אחיו עם חברה שלו מתמזמזים בסלון ? אולי בבית של חבר ? תברר ותעצור את זה !!!
בנוסף, כדאי להסביר כי התחום המיני אינו מתאים לילדים בגילו כי יש דברים שעדייו קשה לו להבין. להסביר שזה חייב להיות נעים לכל הצדדים ושמה שהוא עושה זה אסור באופן חד משמעי. כן להעניש. חשוב שיבין כי התנהגותו הייתה לא נכונה וכי יש מחיר, ולהגיד כי אם הדבר יקרה שוב העונש יהיה חמור יותר. במקביל (ולא במקום) אפשר לשוחח איתו כדי לבדוק אם הוא איננו במצוקה.
אשמח לענות על שאלות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)