רגישות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רגישות
    ק
    31/03/2009

ביתי היא בת 3.5 ילדה דיי רגישה. מאד מפריע לי שכל פעם בו חברתה אומרת לה משהו כמו לא לדבר עכשיו כי זה תורה או משהו אחר שהוא מתריס\אגרסיבי היא פוצחת בבכי עמוק וקורע לב. היא אינה אומרת מה קרה לה ופשוט נעלבת בתוך עצמה מבלי להוציא את כעסה כלפיי חוץ,לא כלפיי החברה ולא אליי,אימה, בכדי למצוא נחמה. כיצד עליי להתנהג ומה עליי ללמדה,אני יודעת שילדים הם עם אכזר ולא יהיה נכון לתת לה להתמודד לבד עם המצב בצורה בה היא מתמודדת היום.

תודה מראש על עזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כישורים רגשיים וחברתיים

נעמה סבג שמש
    01/04/2009

היי,

חשוב שתשקפי לילדה את רגשותיה. תארי לה את המצב. אמרי לה: את בוכה כי מאד נעלבת. אני מבינה שנפגעת. את רוצה לשתף אותי במה נפגעת או שאת מעדיפה לשמור את הסוד לעצמך?

כשאינכם בסיטואציה עצמה ניתן לצייר איתה מצבים בהם ילד כועס, נעלב, עצבני, נפגע, שמח, חייכן, מאושר וכו'...
    חשוב שע"י ציור, או ע"י משחק- תוכלו לקיים משחק פנטומימה יחד שמתאר מצבים ורגשות, הילדה תלמד לקרוא לרגש בשם, תבין שכל רגש הוא לגיטימי ומותר לה להביע אותו. היא תוכל לחבר את מה שקורה ולתת לו שם, ולראות שגם אמא מבינה את מה שהיא חווה. לאט לאט, כאשר משקפים לילד את רגשותיו הוא יודע לקבל אחרת את המצב ולשנות את דרך התמודדותו.

נושא חשוב.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו