מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לזהורית אסולין שמחוןהודא02/04/2009
בהתחלה אני מאוד מודה לך שענית לי , הבת שאני דואגת לה כבר אצל הדודה שלה כלומר גרה שם , כי היא זו שדואגת לגן , והיא יותר דואגת לצרכים שלה מאשר ההורה, לכן הוא העדיף שתהיה אצלה לפחות לתקופת הגן. אבל האב אומר שהבת שלו כאשר היא באה לראות שאר האחים , היא פשוט לא רוצה להיות בבית , היא רוצה שהכל יהיה מחוץ לגדרי הבית.ולא נראה לי חשוב לה איפה , העיקר לא הבית. נקודה חשובה , היא שבזמן ימי האבל המון אנשים היו באים לבקר והשתתף בצער המשפחה , אולי מאז זה מכניס אותה ללחץ , אולי הבית מזכיר לה את האם , את ימי האבל , אני לא יודעת , אולי תוכלי להסביר לי את זה אודה לך מאוד , והאם זה בסדר ובריא לשהות מחוץ לבית רחוק משאר האחים אפילו אם זה היה לתקופה קצרה ? יש להזכיר שהיא היתה בקשר כלכך חזק עם האם , האב ושאר האחים . איך אנחנו יכולים להתמודד עם זה , ומה צריך תמיד לומר לה .
תודה , מחקה לתשובה בהקדם האפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מות אם
זהורית אסולין שמחון04/04/2009אם אפשר שאחד מהאחים הגדולים ידבר עם הילדה וישאל אותה מדוע מעדיפה להיות מחוץ לבית. את העלת השערות שיכולות להיות מאד נכונות ושווה שבני המשפחה יחלקו איתה את הכאב על מות האם וינסו להסביר לה איך הם מתמודדים עם האובדן ושהם יוכלו לעזור לה, חשוב מאד לאפשר לה לדבר על הכאב ועל מה שקרה , מה הבהיל אותה, העדרות האם, המוני האנשים שבאו לנחם, הזכרונות שיש בבית מאמא וכך לעזור לה להתגבר על הכאב והטראומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)