לזהורית אסולין שמחון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • לזהורית אסולין שמחון
    הודא
    02/04/2009

    בהתחלה אני מאוד מודה לך שענית לי , הבת שאני דואגת לה כבר אצל הדודה שלה כלומר גרה שם , כי היא זו שדואגת לגן , והיא יותר דואגת לצרכים שלה מאשר ההורה, לכן הוא העדיף שתהיה אצלה לפחות לתקופת הגן. אבל האב אומר שהבת שלו כאשר היא באה לראות שאר האחים , היא פשוט לא רוצה להיות בבית , היא רוצה שהכל יהיה מחוץ לגדרי הבית.ולא נראה לי חשוב לה איפה , העיקר לא הבית. נקודה חשובה , היא שבזמן ימי האבל המון אנשים היו באים לבקר והשתתף בצער המשפחה , אולי מאז זה מכניס אותה ללחץ , אולי הבית מזכיר לה את האם , את ימי האבל , אני לא יודעת , אולי תוכלי להסביר לי את זה אודה לך מאוד , והאם זה בסדר ובריא לשהות מחוץ לבית רחוק משאר האחים אפילו אם זה היה לתקופה קצרה ? יש להזכיר שהיא היתה בקשר כלכך חזק עם האם , האב ושאר האחים . איך אנחנו יכולים להתמודד עם זה , ומה צריך תמיד לומר לה .
    תודה , מחקה לתשובה בהקדם האפשרי

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לזהורית אסולין שמחון

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • מות אם

    זהורית אסולין שמחון
    04/04/2009

    אם אפשר שאחד מהאחים הגדולים ידבר עם הילדה וישאל אותה מדוע מעדיפה להיות מחוץ לבית. את העלת השערות שיכולות להיות מאד נכונות ושווה שבני המשפחה יחלקו איתה את הכאב על מות האם וינסו להסביר לה איך הם מתמודדים עם האובדן ושהם יוכלו לעזור לה, חשוב מאד לאפשר לה לדבר על הכאב ועל מה שקרה , מה הבהיל אותה, העדרות האם, המוני האנשים שבאו לנחם, הזכרונות שיש בבית מאמא וכך לעזור לה להתגבר על הכאב והטראומה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו