קשיים של בן שנתיים וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשיים של בן שנתיים וחצי
    אמא
    02/04/2009

שלום, יש לי שתי שאלות. בני בן השנתיים וחצי, מתוק מאוד ונח מאוד. בימים האחרונים הוא לא נינוח, קצת בהיפר, מאוד לא נענה לבקשותי ומתעקש על מה שהוא רוצה עד כי קשה מאוד להתנהל איתו (מה שגורר עצבנות מצידי). היום דיווחה לנו הגננת כי הוא נראה לה עצוב (לרוב הוא מאוד שמח) ובכה בקלות מספר פעמים ואף חיפש אותי ואת בעלי. האם הדבר שגרתי או שיש סיבות לחשוש למצוקה אצלו. קשה להבין מה מציק לו כי הוא אינו מסוגל להגיד.
    בנוסף ובאותו הקשר רציתי לשאול לגבי קושי שיש לי לגרום לבני ללכת לאן שאנו צריכים להגיע בסיטואציות מסוימות. הוא מאוד אוהב שאני מרימה אותו (אני מנסה לגמול אותו מההרגל הזה) ולחלופין בסיטוצאיות מסוימות הוא מתעכב מאוד ונמרח ואינו רוצה לבוא לאן שצריך. זה מתסכל במצבים בהם יש לחץ זמן ואז הפיתרון הוא להרים אותו וזה לא פיתרון נכון בעיני. כיצד אני גורמת לו לבוא לאן שצריך בלא להרים אותו? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיים של בן שנתיים וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאמא

ד''ר דוד וילנסקי
    02/04/2009

לגבי השינוי בהתנהגות - זה לא נשמה שגרתית ולבן כן הייתי ממשיך לעשות מאמצים להבין מקור המצוקה שלו בהתיעצות עם הגננת. במידה שזה ימשיך ולא תצליחו להבין מה הגוקם ניתן להתיעץ עם פסיכולוג.
    לגבי הסירוב ללכת - בזמן שאת לא לחוצה פוט להתחיל ללכת ובדרך כלל ברגע שהוא רואה שאת רצינית הוא יעמוד וילך אחרייך. דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו