פחדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחדים
    ורד
    03/04/2009

בני באוגוסט יהיה בן 5. בעבר היינו נוסעים ליד עיריית תל אביב כי הוא היה רוצה תמיד לראות את הברווז, בלון ענק בצורת ברווז שהיה נמצא על גג העירייה. עכשיו כשאין כבר את הברווז, הילד ממש מבועט כל פעם שרק מזכירים את העירייה או את המילה ברווז, הוא לא מוכן לנסוע דרך העיריה שלא לאמר כל מקום ברדיוס כזה שאפשר אפילו להציץ על העיריה. אם במקרה רואים תמונה של העיריה במחשב הוא ממש נכנס להיסטריה. איך אנחנו פותרים את זה? האם פשוט לקחת אותו פעם אחת לעירייה ולעשות לו מה שנקרא טיפול בהלם, או להמשיך ולהתרחק ולהעלים כל ראיות שקשורות לעירייה ולברווז. זה ממש פוגע בחיי היום יום כי אנחנו גרים בתל אביב, וכמעט לכל מקום יש איזו הצצה כזו או אחרת לעיריה.

ישנה עוד בעיה, הוא גם פוחד להיות לבד באיזור מסויים בבית, למשל הוא לא מוכן להיות לבד בחדר או לבד בסלון, אפילו לא עם אחותו שגדולה ממנו בשנה, רק שאני יהיה במרחק ראיה. אני משתפת איתו פעולה, כי אחרת הוא פשוט קורא לי או בא אחרי. איך מתגברים על זה?

תודה רבה ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים

זהורית אסולין שמחון
    04/04/2009

לא ברור לי הפחד הזה, אך אם זה משפיע על חייכם באופן משמעותי כדאי ללכת להתייעצות כי נראה שהברווז הוא ייצוג של עוד כל מיני פחדישם שהוא שומר לעצמו בלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו