מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת חמששירה04/04/2009
בתי בת חמש משחקת אך ורק במשחקי בנים האם יש סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחקי בנים
זהורית אסולין שמחון04/04/2009מה זה משחקי בנים, האם יש לה אחים בנים כי לפעמים זה מאד משפיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..
שירה05/04/2009לא..אין לביתי אחים בבית רק אחות קטנה.
פירוט קל: ביתי משחקת עם בנות אך לוקחת על עצמה את תפקיד ה"בן" האם עלי להרשות זאת או להתעלם?
אני מרגישה עם הנושא מאוד לא נוח ומוטרדת מהעניין הזה.
האם יש קשר לצד מיני שונה בגיל כזה?תודה רבה מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך מה לדאוג
גל10/04/2009אני הייתי כמו בן בעצמי כל תקופת הילדות(היה לי כיף וזה מה שמשך אותי משחקי כדור , ריצה)
בגיל 12 זה התחיל להשתנות לבד ופתאום עניינו אותי דברים אחרים לגמרי.
הכל בסדר , שום דבר חריג לא קרה לי מזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחקי בנים
זהורית אסולין שמחון11/04/2009אם תאסרי עליה זאת היא רק תחוש בושה ואשמה על התנהגות שתתפס בעיניה כאסורה, וגם אם יש בעיה מבחינת הקשר מיני כך לא תפתרי אותה. אנו כחברה חונכנו לחשוב שיש משחקי בנים ויש משחקי בנות, לשמחתי החלוקה היום קצת יותר מטושטשת. יתכן שבחוויה שלה את העולם בנים הם דמויות חזקות יותר , בעלות כוח רב והיא רוצה להזדהות עם החזקים ולכן בוחרת במשחקים כאלו. חוץ מזה אולי תחומי העניין שלה שונים ואין הדבר מעיד על נטייתה המינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)