ילד תחרותי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד תחרותי
    יפעת
    04/04/2009

שלום
    יש לי ילד בן 6 שהוא מאוד מאוד תחרותי (ואין לי מושג איך יש לו את התכונה הזו לא אני כזו וגם לא בעלי). הוא חייב להיות ראשון בכל דבר, בתור למעלית ,בעלייה במדרגות בריצה לאוטו כל פעילות טרויאלית הוא הופך לתחרות.כמו כן אם משחקים איתו והוא לא מנצח (מה שאני עושה בכוונה) הוא ממש לוקח את זה קשה , בוכה מתאכזב מאוד ורוצה להמשיך במשחק עד שהוא ינצח...אני מנסה להסביר לו שלא תמיד מנצחים ושככה זה בחיים לפעמים מנצחים ולפעמים לא אבל אני לא יודעת אם זה ממש עוזר. ואני חוששת לקראת שנה הבאה שהוא יהיה בכתה א' ויהיו ילדים שהם יהיו יותר טובים ממנו הוא ממש יהיה מתוסכל. איך אני מביאה אותו להכרה והבנה שזה בסדר גם להפסיד מדי פעם ?
    תודה
    יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד תחרותי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחרות

זהורית אסולין שמחון
    04/04/2009

כדאי לשאול את הגננת כיצד הוא מתנהג בגן מול תחרויות, ומול אחרים יכול להיות שתופתעי לגלות שהתנהגות זו אופיינית בעיקר לבית. לא פרטת מה מבנה המפשחה יכול להיות שהוא מרגיש שהדרך שלו לקבל מקום במשפחה הוא להיות הכי טוב, אולי הוא חווה שהוא בתחרות עם אחיו ומשם מקור ההתנהגות. בבית כדאי לעודד גם משחקים שאינם נושאים אופי תחרותי כמו יצירה, עשייה משותפת ומשחקי דמיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו