יש לי תינוקת בת שנה וחודש שנורא מנד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יש לי תינוקת בת שנה וחודש שנורא מנד
    מירב
    04/04/2009

התינוקת שלי במשך כבר חודש קמה בהיסטריה ובוכה היא ישנה בחדר איתנו במיטת תינוק ולוקח לה שעה להרדם באמצע הלילה אחרי שמתעוררת לפעמים בעזרת אקמולי היא נרדמת יש לציין כשגם הולכת לישון אותו סיפור לוקח לה זמן להרדם ובוכה המון מה עושים האם זה נקרא חרדת נטישה ? המצה מאד מטיש מה עושים? בדקנו שלא כואב לה באמת משהו אולי מדובר בבעיה התנהגותית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת שבוכה לפני שינה

ליאת גרוס
    04/04/2009

שלום מירב.
    זה קשה ומעצבן כשתינוקת מתעוררת ובוכה שעה.
    לא צריך לדאוג. זו לא חרדת נטישה (אתם שם) וזו גם לא בעיית התנהגות (הבעייה רק בלילה).
    כדאי לבחון מה השתנה לפני כחודש שיצר את השינוי. מה היה קודם? האם זה קורה בכל לילה ? האם גם בצהריים קשה לה להירדם והיא בוכה ? מה מרגיע אותה ? מה ניסיתם עד כה ? האם מראה סימני מצוקה במשך היום ? האם נרדמת במיטה או בידיים?
    נסי לענות לי על שאלות אלו על מנת שאוכל לתת תשובה מתאימה יותר.

האגב, אם אקמולי עוזר ? אני חוששת שלא כדאי להשתמש בתרופה באופן קבוע. זה לא בריא. אולי אפשר לנסות משהו טבעי יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו