בעיות רגשיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות רגשיות
    א
    05/04/2009

שלום רב מדובר בילדה בת 8 שנמצאת בכיתה קטנה לליקוי למידה בעיות רגשיות וקשב וריכוז אנו ההורים גרושים והאב בקשר לא תמידי לאחרונה היה מפגש דרך עוס במרכז קשר בא ונעלם שוב לחודשיים הילדה בוכה ורוצה את אבא שלה ומדובר בבכי במשך שעות מנסים להסביר לה בכל מיני דרכים שהוא לא יכול להגיע כל פעם סיבה והיא בשלה בכי היסטרי אני רוצה את אבא האב לא זמין רוב הזמן משנה טלפון לא מודיע ולא הכי רוצה קשר הוא כבר נשוי בשנית לא מיחס לילדה שהיא רוצה לראות אותו אני אובדת עצות איך אפשר להסביר לילדה את המצב אני לא יכולה להגיד לה שהוא לא רוצה לבוא באיזה דרך אפשר לפנות לליבה הבכי הזה נמשך מיום ליום יותר ויותר ומפריע לה למשל היא משחקת היא חברות ןפתאום לא רוצה שישחקו איתה ומתחילה לבכות אבא שלי.... מבקשת עזרה תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות רגשיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את צודקת

ליאת גרוס
    05/04/2009

את צודקת שאת לא אומרת לה שאבא לא רוצה. אבל חשוב להיזהר לא לשקר. ניתן לאמר לה פשוט שאבא לא בא וכנראה לא יבוא ושיש לה אותך ושאת לא תעזבי אותה לעולם. חשוב לשדר לה שאת בטוחה שהיא יכולה להתמודד גם בלעדיו. לא נכון לרחם עליה אלא פשוט להגיב באופן עובדתי - "אבא לא כאן.הוא לא יבוא. אני כאן. איך אפשר לעזור?". נכון לחזור על המסר שוב ושוב עד שיופנם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

א
    05/04/2009

אמת שניסנו גם את השיטה הזאת האם שיחות עם פיסכלוג יכלו לעזור ולאן אפשר לפנות דרך מחיר מסופסד מכיוון שאני חד הורית תודה על העצות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה את אבא

ליאת גרוס
    06/04/2009

שיחות עם פסיכולוג יכולים בהחלט לעזור . אני ממליצה ללכת למישהו שידריך אותך למספר פגישות ורק אם זה לא עוזר אז לשקול טיפול פסיכולוגי ארוך לילדה. הרבה פעמים הדרכת הורים מספיקה, וזה גם כמובן זול יותר.
    ניתן לפנות לטיפול דרך קופ"ח ואז זה מסובסד. בדקי עם רופא המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו