לא מתבגרת...!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מתבגרת...!
    אלה
    05/04/2009

אני אם לילדה בת 12
    אני אפילו לא יודעת ממה להתחיל..
    היא ילדה חכמה ונבונה בלימודים והכל בריא אצלה מבחינה גופנית ושיכלית
    אבל ההתנהגות שלה היא כמו של ילד בן חמש!
    אי אפשר להגיד לה "לא" היא מתחילה ליצרוח ,להעיף חפצים בבית ,ליצרוח דרך החלון,
    ליטרוק דלתות מה לא...
    היא לא מבינה מזה שעוד יומיים אפשר ליקנות חולצה, שגם אם מתחשק לה וופל בלגי באותו הרגע
    לא חייבים ללכת לקנות,אפשר לדחות דברים לפעמים וכ'ו...
    הקטע כבר לא נעים לי... אנשים אומרים לי שהיא צריכה טיפול פסיכולוגי והתייעצתי עם פסיכולוגים
    אבל הם אומרים שהיא גם צריכה לשתף פעול והיא לא...
    היא מציקה לאחרים לפעמים היא בלתי ניסבלת היא חייבת להיות מעוסקת במשהו אחרת היא משתעממת בבקה אני לא יודעת מה לעשות...
    אשמח לקבל עצה...
    אלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מתבגרת...!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מתבגרת

ליאת גרוס
    06/04/2009

שלום אלה
    נראה לי הרבה יותר נכון לפנות להדרכת הורים מאשר לשלוח אותה לטיפול.דחיית סיפוקים זה דבר שרצוי שיילמד בבית ובגיל 12 כבר קשה לעשות זאת ללא הדרכה. כדאי לשוחח עם בעל מקצוע על הדרך לתת לבתך כלים להתמודד כאשר לא הכל מתנהל לפי רצונה. המצב שאת מתארת הוא הפיך אך מחייב מאמץ ושינוי מצדכם. פנו לייעוץ על מנת להקל עליה ועליכם.
    שתי שאלות נוספות לי אלייך: האם תמיד הייתה כך או שיש החמרה קיצונית לאחרונה ? ו האם מתנהגת כך גם כאשר אינה בבית או שבבית הספר /עם חברות התנהגותה אחרת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו