ילד כבן שלוש שהתחיל לסבול מאוד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד כבן שלוש שהתחיל לסבול מאוד
    oren
    05/04/2009

שלום

יש לי בן אמצעי בין שלושה בנים
    גדול בן 5
    אמצעי בן 3
    קטן בן 10 חוד'

עד לפני חודשיים האמצעי היה הילד הכי שמח בעולם אחד שאהב מאוד ללכת לגן לשיר לרקוד ולהשתולל.

לפני חודשיים קרה משהו שהפך את הילד, הוא לא רוצה ללכת לגן ושכבר לוקחים אותו הוא בוכה שלא נלך, הוא לא מוכן לעבור לעשות צרכים בשירותים בשום אופן, הוא נדבק לאמא שלו כמו חלק מגופה וכאשר היא "מעזה" להתנתק לרגע הוא צורח כאילו לקחו ממנו חלק מגופו, הוא הפסיק לאכול בגן ( שקודם הוא אכל יפה מאוד ) הוא כבר לא שמח כמו שהיה לא רוקד לא שר למעשה הוא כל הזמן בוכה.

בערך לפני חודשיים קרה שהגננת הכי אהובה עליו עזבה את הקבוצה שלו ועברה לקבוצה של הקטנים איכן שהאח הקטן שלו נמצא

האם כל הסיפור שלו יכול לנבוע מאותו מהלך של הגננת או שיש פה משהו מעבר, אני ממש חושש שמישהו עשה לו משהו שהוא לא מצליח להוציא בדיבור, האם יכול להיות שינוי כל כך קיצוני בגלל קנאה ?

בבקשה עזרה - הילד סובל ואנחנו איתו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאורן

ד''ר דוד וילנסקי
    06/04/2009

אני לא בטוח שצריך לחשוש אך ליתר בטחון הייתי מתיעץ עם פסיכולוג שיכול לנסות לבדוק את האפשרות אעבר חוויה טראומטית ובכל מקרא לעזור לו להתגבר על המצוקה הגדולה בה הוא נמצא כרגע. דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו