מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סבלנות סבלנותאני10/08/2007
יש לי שני ילדים נחמדים , ילדה בת 7 וילד בן 3.
העניין הוא שבעלי מגיע מהעבודה מאוחר, מצד אחד אני שמחה כי אני עושה הכל לבד, מהר ויעיל , ככה התרגלתי.
ואז הילדים ישנים בזמן, ברגע שפתאום הוא מגיע מוקדם יותר בדיוק שמשכיבים לישון אז יש לנו חגיגה, ולי אין סבלנות.
מה שקורה שאני נשחקת, נסענו לסופ"ש לבד וזה לא הספיק כדי להתאושש.
רק בעבודה אני נחה.
כל כך אין לי סבלנות לילדים שאני חושבת שאולי הגיע הרגע לבקש עזרה מקיצועית, מישהו שיכוון אותי, אני מוציאה את העצבים על הילדים, אני לא רוצה לחשוב איזה נזק אני גורמת להם .
הילד קצת שובב, לדעתי, רופאת הילדים אמרה שהוא מקסים והיא לא מבינה למה אני מחפשת כל הזמן, התחושה שלי שהוא שובב יתר על המידה.
מכיוון שאני לא רגועה קבעתי פסיכולוגית ילדים .
השאלה היא האם היא יכולה לעזור לי, אולי אני צריכה עזרה אחרת ?
טוב לא ממש התמקדתי בשאלה, פשוט רציתי אולי לשתף שאני נשחקת, אולי יש עוד מישהי שמרגישה כמוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחיקה
שרון באומל10/08/2007שלום לך.
קשה מאוד לגדל "לבד" 2 ילדים, ותחושת העצבים והרוגז מובנת מאוד. אני מאמינה שיקל עלייך לשתף מישהו אובייקטיבי בקשיים, שיוכל לכוון אותך איך לעשות את הדברים בצורה שמתאימה לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)