קקי במכנסיים ילד בן 6

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קקי במכנסיים ילד בן 6
    גלית
    06/04/2009

שלום רב,

בני בן כמעט 7 תלמיד כיתה א' , התחיל לעשות קקי במכנסיים במהלך גן חובה כאשר גילינו את הבעיה פנינו לרופא משפחה שבדק וטען שהכל ריגשי והפנה אותנו לטיפול פסיכולוגי שלא עזר , תקופה מסויימת זה הפסיק לבד ובחודשיים האחרונים המצב מחמיר (בין 4 5 פעמיים ביום גם לאחר שיושב בשירותיים ) מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קקי במכנסיים ילד בן 6

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קקי במכנסיים

נעמה סבג שמש
    07/04/2009

גלית שלום,

נסי לחשוב מה יכולה להיות הסיבה לרגרסיה כעת. האם חווה שינויין? מצב של חרדה? מצב בו אתם פחות נוכחים? במצב כיום נראה שדרך נושא זה הוא יודע שהוא יכול להעסיק אתכם או לשמור אתכם קרוב. בדקי אם יש לו סיבה לכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קקי במכנסיים ילד בן 6

גלית
    07/04/2009

שלום רב ,

תודה על תגובתך , אני מנסה לחשוב המון זמן על שינוי כל שהוא ואין דבר כזה, חשוב לי לציין שמדובר בילד מאוד מפונק על ידינו ההורים , אתמול בערב נסינו לשוחח איתו ולבדוק מה קורה , לטענתו זה מציק לו אך הוא לא מספיק להגיע לשירותים מה שמבחינתי נשמע כתרוץ כי פעמיים אחרות הוא טען שהשירותים בצהרון מסריח (למרות שהוא עושה את זה גם בבית) לכן תשובתיו נראות לי כתרוץ אני מנסה להסביר לו שאנחנו נכנסים לתקופת קיץ והריחות יהיו גרועים ולכן לא יהיו לו חברים אך לא נראה לי שזה מפריע לו, חשוב לציין שהוא מטבעו לא מפריע לו להיות מפוזר ומלוכלך זאת אומרת למשל כאשר אוכל עוגה ומסביב לפה נשאר הקרם לא טורח לנקות עד שלא מעירים לו , אני נורא מסותכלת ולא יודעת כיצד לנהוג איתו מיכוון שאני לא יודעת אם הדרך לכעוס , להעניש , היתה תקופה שלא התייחסתי אך זה לא עזר. האם יש משהוא מסויים שמטפל בבעיה זאת ? חשוב לציין שהוא ילד מאוד תוסס ולחוץ . אני אודה לתגובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגלית

נעמה סבג שמש
    07/04/2009

האם יש לו אחים נוספים?

יכול להיות שנתתם דגש גדול מידי לנושא ובשל כך הוא לא רוצה לפתור את הבעיה.

אם יש לכם חשד שזה משהו מעבר ןשיכול להיות שזה תוצאה של משהו שמטריד אותו, כדאי להפגישו עם פסיכולוג ילדים.

דרך הענשה או נסיון להרתיע אותו ע"י מה עלול לקרות אם תמשיך כך, הבעיה לא תפתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו