שאלה בנוגע לאוננות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לאוננות
    אמא
    07/04/2009

שלום, רציתי להתייעץ לגבי בני בן השנתיים וחצי. בני מידי פעם נשכב על הרצפה ומתחכך. הוא יכול לעשות זאת במשך דקות ארוכות גם באמבטיה וגם סתם באמצע הסלון. עד כה לא התרגשנו מזה ופשוט התעלמנו כאשר הוא עשה זאת.
    בני נמצא בגן פרטי והגננת שלו פנתה אלי ואמרה לי שגם בגן הוא מאונן לא מעט. היא אמרה לי שלה ולגננות זה לא מפריע ושזה גם לא חריג בנוף הגן אך שזה עלול להתקבל לא טוב בשנה הבאה כאשר בני יעבור לגן של המועצה.
    רציתי להתייעץ מה לעשות, האם לדבר עם בני על כך, האם להסביר לו ומה להסביר לו. אני מאוד לא רוצה לעשות מזה עניין וגם לא לגרום לו להרגיש לא בסדר אך בו בזמן ברור לי כי לאורך זמן הוא אינו יכול להמשיך ולאונן בפומבי. אשמח לשמוע עצה מפורטת כולל ניסוחים בהם מסבירים לילד בן שנתיים נושא שכזה. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לאוננות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות בגיל הרך

נעמה סבג שמש
    08/04/2009

שלום רב,

קודם כל- נשאלת השאלה האם הוא חשוף למיניות ביניכם ההורים, מפרסומות בטלויזיה, אחים גדולים, או כל דבר אחר.

בכל מקרה, נכון להבהיר לו שזהו איברו הפרטי ורק לו למותר לגעת בו, וגם כשהוא נוגע הוא צריך לעשות את זה כשהוא לבד,בחדרו, באופן פרטי.
    ישנה הצגה בשם "יעל שומרת על גופה", מותאמת חגיל 3 ומעלה. נסי לראות אם לקחתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו