שאלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עירית
    10/04/2009

שלום יש לי ילד בן- 7 וחצי מקסים
    אני חליתי במחלת סרטן השד וכמובן שהיו שינויים בבית מצבי רוח שלי עצבנות עייפות רבה הכל מהטיפולים ובעצם בטיפולים נהייתי יותר רגישה אז כמובן שהסכמתי ליותר דברים פחות הייתי החלטית עם בני בגלל שגם לא היינו הרבה ביחד אחרי הבית ספר הוא היה הולך לקנטרי עם בעלי וחוזר בערב אני עדיין בטיפולים אומנם יותר קלים ההקרנות אבל עדיין טיפולים אני פחות עייפה רציתי לדבר על התזונה של בני שלאחרונה כבר הרבה זמן הדרדרה על הבוקר הוא רוצה מסטיק שוקולד מה עם גבינה לא אותי זה מרתיח מאד אני תמיד אומרת לא ואחר כך אני מוותרת אני בתוכי מרגישה אשמה על זה שלא הייתי הרבה איתו בגלל הטיפולים הקשים ואני בתוכי הייתי מאד רוצה להחזיר את הכל לתלם הוא כועס אני מתרגשת מזה ואפילו מרחמת עליו אני מודה שקרה לי משהו כזאת לא הייתי המצבי רוח שלו אתמול נהנינו פתאם בבוקר העולם חרב עליו אני משתגעת מהשינוי של מצבי הרוח שלו אני לא יודעת כבר מה לעשות גם לא לשכוח שהוא כבר ילד גדול עומד על שלו מביע את סמכותו והרצונות שלו היה משהו לפני שבוע מאד נפגעתי הוא ככה התעצבן ואמר אני רוצה לעזוב את הביעת תיהיה לי אמא אחרת לא טוב לי פה עשינו שיחה משפחתית שכל אחד צריך להגיד מה מפריע לו והוא בשיחה אמר כואב לי מה שאת עברת הביע את הרגשות בעצם אני מרגישה שכל התהליך של הכעס ואולי אפילו העצב עכשיו בא אחרי הרבה זמן שלא היה עכשיו מה לעשות שאני מכינה לו אוכל והוא אומר לי אני לא יוכל אני ירעיב את עצמי אודה בתשובה ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ליאת

ליאת גרוס
    10/04/2009

שלום ליאת
    לא פשוט להתמודד עם מחלה כזו באמצע החיים. גם לבן שלך בטח לא פשוט והתנהגויותיו מעידות על כך. הוא בטח מאד חרד לך. העובדה שאומר שהיה רוצה אמא אחרת מעידה על חשש לאבד אותך או על קושי שלו להתמודד ולהכיל אותך ואת המצב. זה לא שהוא מתחיל את גיל ההתבגרות בגיל 7 וחצי.
    אני חושבת שבמקרה זה כדאי להתייעץ עם פסיכולוג פנים אל פנים. כדאי שיהיה מישהו שתוכלי לדבר איתו ולהתייעץ ישירות. גם בנך צריך מישהו שיוכל לדבר איתו ולעבד את תחושותיו. חשוב ביותרבעיני. תראי שהתנהגותו תשתנה כשיהיה לו יותר ברור מה מרגיש, ויהיו לו כלים להתמודד.
    חוץ מזה, נשמע לי שאת מאד קשה וביקורתית עם עצמך. זיכרי שאת עושה את המקסימום שאת יכולה כרגע ושבעתיד, כשתבריאי תוכלי לפצות על מה שאת לא מספיקה עכשיו.
    רק בריאות
    אשמח להתעדכן
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו