מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התנהגות ילדה בת 5הילי10/04/2009
יש לי ילדה מדהימה, וחכמה בת 5 היא באמת מיוחדת ופיקחית מאוד...יש לי גם ילד בן שנתיין וארבעה חודשים, הבעיה הבת שלי קשה לה מבחינה רגשית : א. מכניסה ידיים לפה או כל מני דברים שיש לה ביד היא יכולה להכניס לפה... זה משגע אותי ואני כועסת עליה..
ב. קשה לה עדיין להיפרד בבוקר בגן
ג. כשאנחנו הולכים לחוג היא בוכה רוצה שאני אכנס איתה,\ זה לא אפשרי...
ד. לא רוצה ללכת לחוג בלט כמו כל החברות שלה..
ה. יכולה לבכות מדברים קטנים מאוד
ו. לא מקשיבה לי אני יכולה לבקש ממנה לעשות דבר מה מספר פעמים והיא לא מתייחסת אליי, זה מכעיס אותי מאוד
אילטו מספר דברים שמניתי על התנהגותה
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 5
ליאת גרוס10/04/2009שלום הילי.
את מתארת ילדה מדהימה מיוחדת ופקחית הסובלת מבעייה רגשית. נשמע כי היא מעט ילדותית לגילה וחסרת ביטחון. קשה להתייחס לשאלה בכמה שורות אך אנסה. אני ממצליצה על כמה דברים במקביל:
-זמן איכות
-הרבה חיזוקים ועידודים על מנת לחזק את הדימוי העצמי שלה
-הצבת גבולות ברורה בבית. חשוב שתתרגל לא לקבל כל מה שרוצה. חשוב שתלמד בבית להתמודד בעצמה בכל מיני מצבים. אל תעשי בשבילה דברים שיכולה לעשות בעצמה. שדרי לה שהיא בוגרת והיא הבת הבכורה שלך. עודדי אותה לעשות דברים של בוגרים.
- לא להתרגש מאד שבוכה ולא לרוץ לספק לה את מה שרוצה.
- כשאת לוקחת אותה לגן, תאמרי שלום ותלכי. שדרי לה שאת יודעת שתכף תרגע ותסתדר.
- בנתיים תתעלמי מהידיים בפה. זה משהו שמרגיע אותה והיא זקוקה לו. תעזרי לה להתחזק ואז זה יפסק מעצמו.
- ספקי לה התמודדויות בהם תוכל להתגבר על חששותיה בהדרגה. תתני חיזוקים משמעותיים על כל התקדמות מצידה.
מקווה שעזרתי.
אשמח להתעדכן על ההתקדמות
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)