בן 8 לא ממושמע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 8 לא ממושמע
    vit
    12/04/2009

שלום, אנו הורים לשלושה ילדים: שני בנים בני 8 ו-4 ובת שנולדה לפני 4 חודשים. בני הבכור הינו מאז ומתמיד ילד רגיש יותר שנזקק ליותר טיפול ותשומת לב. הוא עדין בוכה מכל תסכול קטן ומתלונן ללא הרף שאינו זוכה לתשומת לב מספיקה... אני מבחינתי מרגישה שאני עושה כמיטב יכולתי בהתחשב בנסיבות... הוא מאוד אוהב את אחיו אולם רב עימו ללא הרף, צועק עליו ומקלל... אני מרגישה לפעמים שהוא ממש "משפיט" אותו ומתקשה שלא להתערב... לאחרונה (חצי שנה בערך) הוא מתחצף אלי מאוד. שום דבר שעשיתי או אמרתי (הסברים דידקטיים יותר וגם פחות)לא הצליח למגר את התופעה. הדבר מפריע לי ביותר והצהרתי -גם בפניו- על מלחמת חורמה ... רק שאין לי נשק כרגע...גם בבית הספר המורה מתלוננת על כך שאינו קשוב לה והרבה פעמים עושה ככל העולה על רוחו (הוא תלמיד טוב מאוד) אנחנו נמצאים במעגל כעס שלא נגמר וזה מכאיב לי מאוד. אנא עצתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 8 לא ממושמע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבולות ואח חדש

נעמה סבג שמש
    13/04/2009

היי,

נשמע שמעבר לרגישות של הולדת אח חדש למשפחה, קיימת גם בעיה של גבולות.
    התקיפות שלכם מתבטאת בהסברים, וברגע שכלי זה "לא עובד", אתם תקועים.
    הוא צריך לדעת שיש לו אפשרויות ואם הוא לא יבחר, אתם תבחרו ותחליטו. הוא צריך לדעת שיש השלכות למעשיו, ואלה יהיו התשלום.
    צריכה להיות חוקה בבית של מה מותר ומה אסור ומה קורה כשעוברים על החוקים.

בהצלחה1

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו