ילד נגרר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד נגרר
    קרן פלח
    14/04/2009

שלום
    יש לי ילד בן 5 והבעיה שלי היא שהוא נגרר אחרי כל ילד שעושה משהו לא טוב לדוגמא: הוא יודע שאסור לחסוף את הגוף (אחרי שיחות בבית) אבל אם נהיה למטה והוא יראה ילד אחר חוסף את גופו אז הוא ישר מוריד את המכנסיים ומראה לכולם למרות שיוע שאסור אני לא יודעת איך לפנות אלי כי אני מדברת איתו הרבה אבל אין עם מי לדבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד נגרר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגרר או אשם?

ליאת גרוס
    14/04/2009

שלום קרן
    את כותבת שאת מדברת איתו הרבה אבל אין עם מי לדבר. נראה כי המסר לא עובר ולכן כדאי להפסיק את מה שאתם עושים ולעשות משהו אחר או לדבר באופן אחר.
    הייתי מתעלמת מהעובדה שהוא נגרר אחרי אחרים ומתייחסת אך ורק למעשים שהוא עושה. הוא אחראי כאילו שהוא בחר לעשותם ולא כי חיקה מישהו אחר.
    כשעושה מעשה אסור חשוב להגיב באופן חמור ועקבי להסביר במשפט או שניים למה זה לא בסדר ולאמר מה תהיה תגובתכם בפעם הבאה שאותה התנהגות תחזור על עצמה (עונש מסויים המותאם לגיל ולהתנהגות). אם וכאשר הילד עושה זאת שוב ,חשוב לממש את האיום. במקביל כאשר מתנהג היטב חשוב לחזק אותו ולעודדו להמשיך כך.
    אשמח להתעדכן מה עשיתם ומה קרה
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו