מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעוניינת להתייעץחן16/04/2009
שלום, בני בן 4. במפגשים חברתיים שונים מרביץ לילדים וגם למבוגרים, אם לחבר יש צעצוע שהוא רוצה הוא חוטף לו בלי לבקש רשות אם החבר מתנגד הוא מרביץ לחבר, בגינה הוא לא מרשה לילדים לשחק במתקנים שהוא משחק בהם גם אם יש מקום במתקן לילד נוסף. עם מבוגרים גם ההתנהגות דומה, שאומרים לו, לא או אסור הוא מתגרה ומרביץ גם לי וגם לבעלי(גם לדודים). בנוסף מאוד קנאי ותחרותי, רוצה רק לנצח במשחקים לא מוכן לוותר ולא מסכים לחלוק כמעט כלום עם חברים שבאים אליו ואם מסכים הוא מחליט במה לשחק. יחד עם זאת הוא סוחף, ילדים אוהבים אותו ורוצים לשחק איתו אבל תמיד זה רק בתנאים שלו, דווקא לבד משחק יפה עם עצמו, כשאני משחקת איתו אחד על אחד גם אנחנו נהנים, כמובן אני נותנת לו לנצח, אבל כשחבר משחק ומנצח הוא נעשה אלים ובוכה.
הוא ילד מקסים נבון חייכן אבל לא ותרן ותמיד אני מרגישה שאני צריכה למתן אותו ולהעיר לו על התנהגותו, ניסיתי בדרך יפה, בדרך קשה, בכל דרך, תמיד ההתנהגות חוזרת על עצמה(כבר מגיל שנתיים) בנוסף מאוד רגשן ובוכה מכל דבר קטן אפילו שטותי.
אני חושבת שאני צריכה עזרה , האם תוכלו להמליץ לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבולות ברורים
זהורית אסולין שמחון17/04/2009נשמע שבנך מתקשה לשאת הפסדים ותסכולים וכדי להמנע מכך הוא מוכן להתנהג בהתנהגויות שונות שבסופו של דבר ירחיקו ממנו את חבריו. יש התנהגויות שתארת שלא ברור כיצד את מתייחסת אליהם אך הוא זקוק לגבולות ברורים סביב התנהגויות אלימות ושתלטניות לא משנה כמה קשה לו להמתין לצעצוע הוא לא רשאי לחטוף ממישהו אחר. ולא משנה כמה הוא כועס הוא לא יכול להרביץ בטח לא למבוגרים שסביבו. החליטו את ובעלך על כללים ברורים שעליהם תקפידו שניכם כשתשהו איתו. ידעו אותו בכללים הללו ואמרו לו שתעזרו לו למצוא דרכים אחרות מקובלות יותר להתגבר על התחושות הקשות שחווה אך אלימות ושתלטנות אינה פתרון. הראו לו כיצד אתם מתמודדים עם מצבים מהסוג הזה בו אתם לא מקבלים מה שאתם רוצים או כשאתם מפסידים או כועסים. כך יוכל ללמוד מכם מדוגמא אישית התנהגויות רצויות יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)