ילד בן שלוש וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן שלוש וחצי
    ריקי
    16/04/2009

שלום רב
    יש לי בן בן שלוש וחצי (הוא תאום יש לו אחות) ושמתי לב שמגיל צעיר הוא תולש שיערות או שמוצא כאלו ומשלפף על המוצץ או מכניס לפה. אני כועסת ואומרת לו והוא ממהר להוציא או לזרוק.
    אני מאוד מודאגת מהתופעה. מה פירושה? מה ניתן לעשות? האם זה מצביע על בעיה כלשהי? מדובר בילד חיכני, חברותי, רגוע

תודה
    אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן שלוש וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה

ליאת גרוס
    16/04/2009

שלום ריקי
    יש לי שאלה חשובה שתבהיר לי יותר טוב את המצב. האם הבעייה העיקרית היא תלישת השערות או הכנסת שערות שמוצא לפה. באיזה תדירות תולש שערות? האם יש לו קרחות ?
    שאלות נוספות: האם הוא הפחות דומיננטי בתאומות? האם יש סימני מצוקה בולטים? האם עדיין משתמש במוצץ גם ביום ? כל היום?
    אם מדובר בילד חייכני חברותי ורגוע, לא נראה לי שיש סיבה להיות מודאגת מאד (כפי שכתבת) אבל טוב שאת עוקבת. אנא עני על שאלותי כדי שאוכל להתייחס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לליאת

ריקי
    19/04/2009

ליאת שלום
    תודה רבה על ההתיחסות.
    באשר לשאלותיך, בהתחלה הוא היה תולש , אין קרחות ,סיפרנו אותו וזה כמובן פחת. הוא כן אוסף שיערות ומכניס לפה, כשאני שמה לב אני אומרת לו מיד להוציא, שמתי לב שהוא אוסף ובודק אם אני באיזור ורואה...
    הוא היה הפחות אסרטיבי בין התאומים אם כי לאחרונה הוא התחיל לעמוד על שלו הרבה יותר וגם להחזיר לה. שניהם עדיין עם המוצץ. אני מנסה כמה שפחות. רק לו יש דובי קטן שהוא קשור אליו
    הקטע עם איסוף השיערות מאוד מדאיג אותי. הוא מאוד חברותי ואוהב חברים אבל הגננת ציינה שהוא לפעמים חסר חסר ביטחון וממהר להגיד שאני לא יכול...
    שניהם באותו הגן.

תודה תודה!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשורה טובה

ליאת גרוס
    20/04/2009

שלום ריקי. העובדה שאינו תולש שערות באובססיביות היא מאד מעודדת. תלישת שערות כזו הייתה מעידה על חרדה ומתח מדאיגים. ההרגל של איסוף שערות לא מובן לי אבל לא נראה מדאיג.
    האם הוא עושה את זה גם בגן או יותר בבית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו