מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן שלוש וחציריקי16/04/2009
שלום רב
יש לי בן בן שלוש וחצי (הוא תאום יש לו אחות) ושמתי לב שמגיל צעיר הוא תולש שיערות או שמוצא כאלו ומשלפף על המוצץ או מכניס לפה. אני כועסת ואומרת לו והוא ממהר להוציא או לזרוק.
אני מאוד מודאגת מהתופעה. מה פירושה? מה ניתן לעשות? האם זה מצביע על בעיה כלשהי? מדובר בילד חיכני, חברותי, רגוע
תודה
אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ליאת גרוס16/04/2009שלום ריקי
יש לי שאלה חשובה שתבהיר לי יותר טוב את המצב. האם הבעייה העיקרית היא תלישת השערות או הכנסת שערות שמוצא לפה. באיזה תדירות תולש שערות? האם יש לו קרחות ?
שאלות נוספות: האם הוא הפחות דומיננטי בתאומות? האם יש סימני מצוקה בולטים? האם עדיין משתמש במוצץ גם ביום ? כל היום?
אם מדובר בילד חייכני חברותי ורגוע, לא נראה לי שיש סיבה להיות מודאגת מאד (כפי שכתבת) אבל טוב שאת עוקבת. אנא עני על שאלותי כדי שאוכל להתייחס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לליאת
ריקי19/04/2009ליאת שלום
תודה רבה על ההתיחסות.
באשר לשאלותיך, בהתחלה הוא היה תולש , אין קרחות ,סיפרנו אותו וזה כמובן פחת. הוא כן אוסף שיערות ומכניס לפה, כשאני שמה לב אני אומרת לו מיד להוציא, שמתי לב שהוא אוסף ובודק אם אני באיזור ורואה...
הוא היה הפחות אסרטיבי בין התאומים אם כי לאחרונה הוא התחיל לעמוד על שלו הרבה יותר וגם להחזיר לה. שניהם עדיין עם המוצץ. אני מנסה כמה שפחות. רק לו יש דובי קטן שהוא קשור אליו
הקטע עם איסוף השיערות מאוד מדאיג אותי. הוא מאוד חברותי ואוהב חברים אבל הגננת ציינה שהוא לפעמים חסר חסר ביטחון וממהר להגיד שאני לא יכול...
שניהם באותו הגן.
תודה תודה!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשורה טובה
ליאת גרוס20/04/2009שלום ריקי. העובדה שאינו תולש שערות באובססיביות היא מאד מעודדת. תלישת שערות כזו הייתה מעידה על חרדה ומתח מדאיגים. ההרגל של איסוף שערות לא מובן לי אבל לא נראה מדאיג.
האם הוא עושה את זה גם בגן או יותר בבית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)