טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בני בן שנה, ואני מעסיקה מטפלת במשרה חלקית בזמן שאני עובדת בבית. היא איתנו כבר מספר שבועות, ומכיון שאני בסביבה אני רואה ויודעת שהיא נוהגת בו בחביבות, חום וסבלנות. הבעיה היא, שברגע שהוא נשאר איתה לבד הוא צורח המון, כמעט בלי הפסקה. לפני שהתחיל לבלות איתה, היה איתי ועם בעלי בלבד (וקרובי משפחה מדי פעם). האם יש עצה כיצד להרגילו אליה? טיפים כיצד להרגיעו?
תודה, שרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שרי אכן לא פשוט, לא בשבילך ולא בשביל הילד. מה שאני מציעה הינו לקחת מספר ימים בהם את, המטפלת ובנך תבלו יחדיו: בגן שעשועים, משחקיה וכו'. הילד שלך יבחון את יחסך למטפלת ויוכל ללמוד מכך האם הוא יכול לבטוח בה. בנוסף, כיוון שעכשיו מזג אוויר נעים, כדאי להציע למטפלת להיות עם הילד בחוץ, או במקום שהוא לא לידך בבית. כשאת לידו, הוא תמיד יעדיף אותך, ולכן, כך נראה לי, הוא בוכה. הרחיקי אותם, ותני להם זמן כשאת לא במרחק נגיעה. בהצלחה שרון באומל פסיכולוגית קלינית - מומחית לגיל הרך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד